Yayın Tarihi:22 03 2018 21:52(2754)

Atık Su Arıtma Tesisi Kuruluyor

21 Mart 2018 - Saraydüzü belediyesi Sinop ilçelerinde bir ilke imza attı. Kurduğu atık su arıtma tesisi ile Dünyada gün geçtikçe değer kazanan suyu değerlendirmeye başlıyor.

Büyük belediyeyiz diyerek show yapan, ellerine mikrofonu alınca susmayan, en ufak bir şeyi reklama çeviren belediyelere örnek olacak, bir hizmet yaparak Saraydüzü belediyesi gündeme damgasını vuruyor.

Küçük bir belediye olmasına rağmen ilçenin kanalizasyon şebekesini komple yenileyen Saraydüzü belediyesi çok yakında hizmete girecek olan atık su arıtma tesisi ile ilçenin kanalizasyonundan akan suyu arıtılarak doğaya tekrar verecek. İmalatı biten tesisin çevre koruma istinat duvarı ve çevre düzenlemesinin bittikten sonra Nisan ayının sonlarında hizmet vermeye başlayacak tesis 5 milyon TL maliyeti var.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: fatoş 27 03 2018 19:32
arıtma tesisinin oldugu bölge çok pis kokar umarım yerleşim alanları ve piknik alanlarına uzaktır.hayırlı olsun saraydüzü halkına.

6. Yorum: emekli 26 03 2018 00:31
sayın başkan ilcemize hayirli olsun allah yapımına sebep olanlardan razı olsun yalnız başkanım adımdan yukarı zaimkoy koyune kadar olan köylerinde atık sularını kanallarını bu artmaya baglatirsaniz mükemmel olur güzel olmuş

5. Yorum: boyabatlı 24 03 2018 13:24
at üstünde poz vermekle yiğit olunmaz. yiğit olan kişinin özü sözü bir olmalı, nereden nasıl geldiğini unutmamalı, hele hele adam satmamalı

4. Yorum: başekinli 24 03 2018 00:19
sayın başkan ilcemize hayirli olsun zaimkoy çorman arasındaki köylerin kanalizasyonlari çaya akiyor ayni köyler içme suyunu çayladaki kuyulardan karşılamaktadır. eğer bu köyleri bakarsanız o zaman çok güzel olur köylerde temiz şu içer hastalık riskine ortadan kalkar zaten arıtma nin kapasitesi büyükmüş hayirli olsun ilçe mize

3. Yorum: boyabatlı 23 03 2018 19:40
helal olsun...bizimkilere de örnek olsun..b.klu suyu çaya verip o çaydan çeltik yetiştirip yiyoruz..sonra da allah allah etrafta herkes kanser yahu diyoruz..

2. Yorum: boyabatlı 23 03 2018 02:47
sinopun en büyük ilçesinde bu durum nasıl. bir çalışma varmı yoksa gösterişlerden sıramı gelmiyor?

1. Yorum: köylu 23 03 2018 00:28
sayın başkan hayirli olsun artmaya zam köyü sarayduzu arası köylerinde kanalizasyonu baglanacakmi koy kanalizasyonlari caya akıyor içme sularına karışma riski var hayirli olsun ilcemize


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

310632


Tasarım:DtGaNi