Yayın Tarihi:10 04 2018 02:51(2834)

Başkan Orhan Çakır’ın seçim sonrası mesajı

Bilindiği üzere 1 Nisan 2018 Pazar günü Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yapıldı.

20 kişilik genç ve girişimci bir ekip ile Ülkemizin bu en büyük, aktif ve güçlü sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bölgemizdeki temsilcisi olan Boyabat TSO’nun yönetimine talip olduk.

Üyelerimizin büyük teveccühü, ekibimizin bitmeyen enerji ve azmiyle seçimlerden galip çıktık. Bu süreç zarfında bizlere güvenen ve destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Sizlere söz verdiğimiz gibi Odamızın bölgemizdeki en aktif odalardan biri konumuna gelmesi için gerekli çalışmaları yapmaya başladık. Bu kapsamda öncelikle yönetim ve komisyonlarımızın atamaları ile görev dağılımlarını tamamlamış bulunuyoruz.

İlk olarak sizlerden en çok gelen taleplerden biri olan oda belgelerinin ücretlerini yaptığımız ilk toplantıda kaldırdığımızı bilmenizi isterim.

Dış paydaşlarımız olan kamu ve diğer sivil toplum kuruluşları ile daha yakın ilişkiler kurarak, sorumluluğumuz altında bulunan bölgelerde sınaî ve ticari faaliyetlerin geliştirilmesi ve mevcut sorunların etkin bir şekilde çözülebilmesi için gerekli adımları atacağız. Bu anlamda sizlerden gelecek talepleri bekliyor ve önemsiyoruz.

Malumunuz olduğu üzere TOBB Nefes Kredisi uygulaması 2018 yılında Birliğimiz öncülüğünde tekrar başlamış bulunmakta olup, odamız üyelerinin yararlanabilmesi için toplamda 6,4 milyon TL kaynak ayrılmıştır. Piyasa faizlerinin altında ve uygun ödeme koşullarında azami 100 bin TL’ye kadar ilk 6 ay sadece faiz ödemeli olarak 18 ay vade ile kullanımınıza sunulmuştur.

Çıkmış olduğumuz bu görev yolculuğunun ve üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun bilinciyle belirtmek isterim ki “Boyabat TSO hepimizin odasıdır.” Birlikte bölgemizin ekonomik kalkınması için gerekli tüm girişimleri bir bir hayata geçireceğiz.

Bu vesile ile 10 Nisan’da 173. kuruluş yıldönümü olan Türk Polis Teşkilatını, emniyet ve güvenlik güçlerimizi kutluyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Orhan Çakır
Yönetim Kurulu Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

258188


Tasarım:DtGaNi