Yayın Tarihi:11 04 2018 18:30(1462)

Türk Sanat Müziği Bahar Konserine Tüm Sinop Halkı Davetlidir

Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği Sinop Belediyesi, Samsun İlkadım Belediyesi İşbirliği ile 15 Nisan 2018 Pazar akşamı saat: 20.00’de Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Salonunda “Türk Sanat Müziği Bahar Konseri” düzenleneceği belirtildi.

Dernek Başkanı Kenan Aral yaptığı açıklamada; dernek olarak çeşitli etkinlik ve faaliyetler yaparak ilimiz turizmine katkı yapmak, derneğimizi ve güzel Sinop’umuzu tanıtmaktır dedi.

Bu bağlamda Samsun İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şef Serkan Varol yönetiminde Bahar Konseri adı altında Sinop halkımıza güzel bir müzik ziyafeti sunulacağını, ücretsiz olarak izlenebilecek bu konserimize tüm Sinop halkımızın davetli olduğunu ifade eden Başkan Aral konserin yapılmasında katkı sağlayan Sinop Belediye Başkanlığına, İlkadım Belediye Başkanlığına ve Korosuna, Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne teşekkür etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

317039


Tasarım:DtGaNi