Yayın Tarihi:16 04 2018 16:44(1185)

Sinop Ülkü Ocakları konserine büyük ilgi

Sinop Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konser büyük bir katılımla yapıldı.

Sinop Ülkü Ocakları tarafından Sinop Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konserde Ali Kınık ve Burçe Bozkurt sahne aldı. Katılımın yoğunluğundan dolayı çok sayıda vatandaş programı ayakta izledi.

Çok sayıda vatandaşın doldurduğu salonda konser öncesi halka hitap eden Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Emre Karagülle, programa icabet eden herkese teşekkür etti.

TÜRK MİLLETİ BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERİ KORUYACAK ŞUURA SAHİPTİR

Konuşmasında ülkücülük kavramına değinen Emre Karagülle, Türk milletinin 'bizi biz yapan' değerlerin farkında olan ve bu değerleri koruyacak şuura sahip bir millet olduğunu söyledi. Karagülle sözleine şöyle sürdürdü: "Unutulmamalıdır ki Türkiye Yeni Çağ’da içine kapanarak ne sorunlarını çözebilir ne de gerekli atılımları yapabilir. Her alanda her sektörde çalışmamız, ülkemizi teknoloji ve bilgi üreten bir konuma getirmemiz zorunludur. En az bunun kadar gerekli olan bir diğer husus da çocuklarımızın ve gençlerimizin tarihi ve milletiyle barışık bir tarzda yetişmesidir. Ülkü Ocakları'nın önemi burada ortaya çıkmaktadır, ülkücü gençlik Türk gençliğinin milli duyarlılıklarının çelikleşmiş ifadesidir. Ülkü ocaklarında bu bilincin bu duyarlılığın yıkılmaz kalesidir. Ülkü Ocakları bilimin, sanatın kültürün geliştiği bir merkezdir. Bizi diğer sivil toplum kuruluşlarından ayıran en önemli özellik misyonumuzun gelecek seçimler değil gelecek nesiller olmasıdır. Bunun dışındaki bir misyon Türk gençliğinin tarihini küçümsemek, çarpıtmak anlamına gelir" dedi.

Sanatçı Burçe Bozkurt’tan sonra sahneye çıkan Ali Kınık sevilen parçalarını seslendirdi. Yapılan programa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Çakır ve çok sayıda dinleyici katıldı.

Kaynak: Vitrinhaber.com

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: ersin 17 04 2018 13:48
maaşallah maaşallah. mükemmel ötesi .

2. Yorum: boyabatli 17 04 2018 03:41
ülkücü hareket böyle konser görmedi

1. Yorum: gökbörü 16 04 2018 23:02
maşaallah ali hocamın elleri dert görmesın , tanrı türkü korusun ve yuceltsin!!!!!!!!!!!!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

340313


Tasarım:DtGaNi