Yayın Tarihi:23 04 2018 01:24(1301)

Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Emre Karagülle'nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İle İlgili Basın Açıklaması

Bağımsız Türk Devletinin temellerinin atıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza bayram olarak armağan ettiği bu anlamlı gün, milletimizin gurur ve coşku günüdür. Geleceğe en güzel yatırım olan çocuklarımıza ait bir gündür. 23 Nisan sadece yurdumuz çocuklarını kapsamayıp tüm dünya çocuklarına hediye edilmiş değerli bir gündür.

Çocuklarımız; kırılgan küçük fidanlarımızdır. İlerde bulunduğu toprağa kök salıp koca bir çınar olacak bu ülkenin umutlarıdır.

Ülkemizin huzuru ve dünya barışı için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir.

Geleceğimizin teminatı olan çocukların kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak biz büyüklerin en önemli görevlerinden biridir.

Çocuklarımızın, nasihatten öte iyi örneğe ihtiyaçları vardır. Bu sebeple çocuklarımıza sahip çıkacak ve onların yarına daha umutlu ulaşması için iyi örnek olmaya gayret edeceğiz.

Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir geleceğidir. Şüphesiz Türk Milleti her daim geleceğine sahip çıkacaktır.

Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek ‘bayram’ olan bu günde; gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın sağlıklı bir aile ve toplum yapısı içinde büyümelerini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı
Emre Karagülle

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: boyabatlı 23 04 2018 04:04
atatürk düşmanı dediğiniz kitle mi gerçekten düşman yoksa yıllarca atatürk'ü kullanarak siyaset yaoan ve atatürkculugun içini bosaltanlar mi asıl atatürk düşmanıdir tartışılır

3. Yorum: bozkurt 23 04 2018 04:02
ülkucu hareket her zaman devletinin yanında. ıktidar gitsin de nasil gidiyorsa gitsin diyen çıkarcı sözde milliyetçi kitle belliki bazi seylerden rahatsiz. allah yolunuzu açık etsin. ülkücü hareket kendini her daim korur. iktidar olmak için her yol mubah diyenler utansin

2. Yorum: 10. köy 23 04 2018 03:59
ülkücüler doğru yolda. her zaman atasinin yaninda. bugün birileri atayi anmaya basladiysa yahut kürt açılımlari sona erdiyse ulkuculerin sayesindedir. kiymetini bilene.

1. Yorum: 11 köy 23 04 2018 01:31
atatürk 'ün adına tahammül edemeyen lerle ortak olun sonrada gazının adını anmayın ya biraz doğru olun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

315581


Tasarım:DtGaNi