Yayın Tarihi:24 04 2018 05:38(1456)

“CHP Demokrasiye kurulan tuzağı bozdu’’

CHP Boyabat İlçe Başkanı Murat Sezer 23 Nisan Pazartesi günü CHP Boyabat İlçe Binasında bir basın açıklaması yaparak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile CHP’li 15 Milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmekle görevlendirilmesi hakkında görüşlerini açıkladı.

Açıklamasında: ‘’Bugün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 98. Yıl dönümünü büyük bir coşku ve gurula kutluyoruz.’’ dedi.

CHP Boyabat İlçe Başkanı Murat Sezer ’’ 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun, 98. Yıl dönümünde başımız dik, alnımız açık, geleceğimize umutla bakabilmemiz için, parlamenter sistemimizi daha etkin kılmalıyız. ‘’Ülkemiz zor günlerden geçmektedir. Birliğe beraberliğe her zamandan daha çok ihtiyacımız var. 16 senedir, bu ülkeyi yönetenler güç zehirlenmesine uğramış, kendini mutlak hakim görmeye başlamıştır. Devletin zaman içerisinde AKP devletine dönüşmesi adım adım gerçekleşmektedir. AK Parti rakibi olan siyasi partileri, ayak oyunları ve türlü engellemelerle, akla hayale gelmeyecek yöntemlerle şeçime katılmalarını engellemek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. İttifak adı altında yanında olan siyasi partilere ‘’barajı sıfılayan’’ karşıt partilere ise %10 barajını gösteren, dünyada örneği olmayan temsilde adaleti yok eden bir seçim modeli icat etmişlerdir.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 22 Nisan’da İYİ Parti’nin seçimlere katılmasını sağlamak maksadıyla, 15 Milletvekilini görevlendirmesini Demokrasimiz adına kazanç olarak görüyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin bu adaletsiz ve lüzumsuz gidişe dur demesini kutluyorum. Bugünden sonra atılacak adımlarda Adalet, Hukuk ve Demokrasiden yana güçler tek yumruk olmalıdır. Açıklamalarımı Voltaire’in su sözüyle bitirmek istiyorum. ‘“Fikirlerinize katılmıyorum ama fikirlerinizi ifade edebilmeniz için canımı bile veririm” CHP’nin bugün demokrasi adına yapmış olduğu hamle aynen Voltaire’in bu sözüne denk düşmektedir.’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: 11 .köy 26 04 2018 17:07
ya arkadaş siz değilmisiniz seçilmiş başbakanı indirip yerine belediye başkanlığını kaybeden adamı başbakan yapan sonrada chp yi eleştiriyorsunuz şu chp ye hiç oy vermedim ama bu kadar da gerçekler saptırılmaz yazıktır ayıptır ya

3. Yorum: misafir57 25 04 2018 15:39
vay tuzak bozuldu acaba akşener hanım efendi kimlerden oy alacak doğu anadolu güneydoğu anadoludan oy alacakmı adamlar açıklama yapıyor bizden bir oy bile alamazsınız diğe acaba ülkenin neresini temsil edecekler chp gibi sahil kesimlerini mi. birde bu milletveillerini kaça kireladınız herkeze demokrasi için hüdapara da milletvekili gönderseydiniz vs.

2. Yorum: boyabatlı 25 04 2018 13:32
kendi seçmenine hakaret eden bu karakterde milletvekili var mı bilmiyorum diye 2 yıl önce açıklama yapan bay kemal kimden aldığı talimatla 15 vekili hülle yoluyla ip e verdi?

1. Yorum: gerçek 24 04 2018 18:23
helal olsun chp 11 milletvekiliylede tuzak bozmuştu 4 tane artırdı büyük gelişme


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

254708


Tasarım:DtGaNi