Yayın Tarihi:12 05 2018 20:06(922)

CHP’li Karadeniz: Annelerimiz, Başımızın Tacı Gönüllerimizin Sultanı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Anneler Günü’nü kutladı. “Sizler başımızın tacı, gönüllerimizin sultanı, en kutsal varlıklarımızsınız” diyen Barış Karadeniz, annelerin sevgisi, şefkati ve sıcaklığı ile birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakan nesillerin annelerin ellerinde yetiştiğini söyledi.

Barış Karadeniz, anneler günü mesajında şunları ifade etti:

“Sadece böyle özel bir günde değil, her gün, ömür boyu, kalbimiz sizinle, sevginizle dolu. Annelerimiz en kutsal varlıklarımız, başımızın tacı, gönüllerimizin sultanı. Sonsuz sevgileriyle, sabırlarıyla, hoşgörü ve şefkatleriyle ömrümüz boyunca bize güç ve yaşama sevinci aşılıyorlar.

Değerli annelerimizin ellerinde birlik, beraberlik, barış ve huzur ile geleceğe umutla bakan nesiller yetişiyor. Gayret ve samimiyetle bu yükü omuzladıkları için annelerimize minnettarız. Çağdaş ve aydınlık yarınlarımızı inşa edecek, birlik ve beraberliğimizi koruyup kollayacak çocuklarımızın anneleri sadece kendi evlatları için değil bu ülkenin evlatları uğruna da tüm sıkıntılara katlanıyor. Çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteriyor. En yüce varlığımız annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları var. Annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.

Bugün Aziz Şehitlerimizin annelerinin acılarını paylaşacağımız bir gündür aynı zamanda. Bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden Kahramanlarımızı yetiştiren ama Şehitlerimizin acısı ile yürekleri dağlanan annelerimize bir kez daha sabır diliyor, ellerinden minnetle öpüyor, şehitlerimizi saygı ile bir kez daha anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş annelerimizi rahmetle anıyor, en değerli varlıklarımız annelerimizin anneler gününü kutluyor, tüm annelerimize minnetle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

227340


Tasarım:DtGaNi