Yayın Tarihi:18 05 2018 22:27(644)

CHP’li Barış Karadeniz: Türk Gençliği, Atamızın Emanetine Birlik ve Beraberlik İçinde Sahip Çıkacaktır

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türk Gençliğinin birlik ve beraberlik içinde Türkiye Cumhuriyeti’ne sonsuza kadar sahip çıkacağını söyledi. Karadeniz, “Bağımsızlık ve özgürlüğümüze karşı tehditler karşısında kararlılıkla, birlik ve beraberlik içinde çelikten bir duvar gibi duran Türk Gençliği, Atamızın devrim ve ilkelerini pusula edinerek tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne sonsuza kadar sahip çıkacaktır” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. “Ulusumuzun emperyalizme karşı bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine başladığı, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun’a çıkışının 99. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” diyen Barış Karadeniz şöyle devam etti:

“Milletimizin gücüne inanarak Samsun’da yakılan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ateşi kısa sürede tüm yurdu sarmış, ülkemiz işgalden kurtarılmış, bağımsızlık ve vatan uğrunda emperyalist güçlere diz çöktürülmüştür. Türkiye Cumhuriyeti’ne uzanan bu mücadelenin inanç ve gururu bugün de bütün varlığı ile damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk ‘Benim bütün ümidim gençliktedir’ diyerek ülkemizin geleceğini gerçek bir hazine olarak gördüğü gençliğe emanet etti. Ülkemizin umudu gençlerimizin Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman yılmaz bekçileri ve kahraman savunucuları olacaklarına yürekten inanıyorum. Bağımsızlık ve özgürlüğümüze karşı tehditler karşısında kararlılıkla, birlik ve beraberlik içinde çelikten bir duvar gibi duran Türk Gençliği, Atamızın devrim ve ilkelerini pusula edinerek tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne sonsuza kadar sahip çıkacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle kurtuluş yolunda kararlılıkla yürüyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını, bu vatan için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizi minnetle anıyorum. Umudumuz olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

328536


Tasarım:DtGaNi