Yayın Tarihi:18 05 2018 22:36(2184)

Turkcell Sinop Boyabat’ta 2500 kişiye iftar verdi

Turkcell, Dumlupınar İlkokulu bahçesinde, Boyabat Belediyesi’nin kurduğu Ramazan çadırında 2500 kişiye iftar yemeği organize etti.

Turkcell, ‘Şimdi Paylaşmanın Tam Zamanı’ diyor ve bu ramazanda da Anadolu’da iftar sofralarına misafir oluyor. 30 gün boyunca birçok şehirde belediyelerin düzenleyeceği geleneksel iftar yemeklerine destek olmak için Türkiye turuna çıkan Turkcell, tam 49 ilde 200.000 (iki yüz bin) kişiye ulaşmayı planlıyor.

Belediyelerin kurduğu iftar çadırlarında binlerce kişiye hem iftar yemekleriyle hem de iftar sonrası etkinliklerle Ramazan ruhunu yaşatan Turkcell’in duraklarından biri de Sinop’un Boyabat ilçesi oldu.

Dumlupınar İlkokulu bahçesinde, Boyabat Belediyesi’nin kurduğu Ramazan çadırında 2500 kişiye iftar yemeği organize eden Turkcell, düzenlediği ney dinletisi ve ilahilerle de iftara katılanlara keyifli saatler yaşattı. İftarda ayrıca, Kur’an-ı Kerim de okundu.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: kazım 19 05 2018 18:27
başkan’ın verecek halimi var belediye borç batağında yüzüyor

2. Yorum: 1.yorumcuya 19 05 2018 16:55
gokdereli boş boş konuşma.. eğer iftara gittiysen masadaki turkcell kartlarını görürdün. ayrıca belediye iftar veriyor diye eleştirenler bir akşam bir başkası verdi diye linç ediliyor. utanin beee utanin..

1. Yorum: gokdereli 19 05 2018 06:19
bizde başkan verdi sandıydık..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

322660


Tasarım:DtGaNi