Yayın Tarihi:08 06 2018 23:21(1459)

Bahçeli'den AK Parti Sinop Adaylarına Gönderme !

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta Sinop'ta ortaya çıkan "İttifak Çatlağı" hususunu sert bir dille eleştirerek, " Aramıza nifak sokamayacaksınız" dedi.

Geçtiğimiz hafta MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy'un "AK Partili milletvekili adayları ve AK Parti temsilcileri cumhur ittifakına aykırı hareket ettikleri ve cumhur ittifakına zarar verdiklerini" ileri sürmüş ve basın açıklamssıyla uyarıda bulunmuştu.

BAHÇELİ'DEN AK PARTİ ADAYLARINA ÇOK SERT GÖNDERME

MHP lideri Devlet Bahçeli, Sinop'ta cereyan eden "Cumhur nİttifakı Çatlağı" konusuna değinerek, AK Parti Miletvekili Adaylarını sert bir dille eleştirdi. Bahçeli, " Cumhur İttifakı gölgelemek, dağıtmak, Cumhur İttifakı üzerinde oyunlar kurmak, bu vesile ile Yeni kapı ruhu ve İttifak hukukunu zedeleyen özellikle AKP'li Milletvekili adayları, kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır, ittifakımız AKP ve MHP dir. MHP'yi dışlamaya gücünüz yetmeyecektir, bunu böyle biliniz" dedi.

Kaynak: Ajans Sinop

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: birol çok 12 06 2018 00:27
insana gerçek acı yelir ama daha ucubu

6. Yorum: boyabatlı 09 06 2018 17:16
kendi partisi bile olsa milli görüş dışındakileri adamdan saymayanlar diğer partiyi sayacağınımı zannediyorsun?

5. Yorum: dur daha bu başlangıç bah ... 09 06 2018 13:51
seçimden sonra kimsenin yüzüne bakamayacak hale geleceksiniz. kullanılmış bir mendil gibi atılırken başınız önünüzden kalkmayacak. kendi menfaatleriniz için sattığınız davayı ne hallere düşündüğünüzü anlayacaksınız ama dönüşe yüzünüz olmayacak. bu dava uğruna verdiğimiz şehitler ahirette sizlere hesap soracak.

4. Yorum: iyiiii 09 06 2018 12:49
sinirlerine hakım ol sayın bahçeli herşey iiyi olacak daha dur neler diyecekler neler yapacaklar sen hala cumhut ittifakı demeye devam et

3. Yorum: nizam-alemci 09 06 2018 05:17
bu nasıl ittifak,bu ne büyük birlik düşmanlığı partimizin adını ağzına almıyor. büyük birlik bu ittifaka dahil akp listelerinden aday ,destici bizde dedtekliyoruz diyor,bilge lşder adam yerine koymuyor. bu zoraki nikah kıyılmasan biter. birde reisin konuşma metinlerini değiştirmesi lazım. tarih bilmeyenler metin yazıyor tarih bilmeyenler promterden okuyor. yalan gırla özal satarım diyor köprüyü chp li sattırmam diyor,tersini söylüyor.

2. Yorum: aslan 09 06 2018 04:09
nidalarindan çok korktuk bu sinirli zat'in!

1. Yorum: işte 09 06 2018 03:48
daha bu yeni başlangiç bu akp zihniyeti hep aynı ve tekrar eder herşey bixiz diyen akp xihniyeti asla ve asla mhp ui kullsnmasın ayyy bahçeli senki zaten baştsn yanlış yaptın herşey biziz diyen bir akp xihniyetin den asla fsyda gelmezz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

255914


Tasarım:DtGaNi