Yayın Tarihi:10 06 2018 02:06(1861)

İYİ Parti Milletvekili Adayı Sezgin Şimşek: Bu sefer TAMAM inşallah!

9 Haziran 2018 - İYİ parti Sinop Milletvekili adayı Sezgin Şimşek durmuyor. Cuma pazarını ve Kumluk mahallesi esnaflarını ziyaret eden İYİ parti milletvekili adayı Sezgin Şimşek gittiği yerlerde tebessüm ile karşılanması milletvekili adayına dahada hız veriyor. Her bir vatandaşımızın ve esnafın ellerini tek tek sıkarak 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler için kendilerine yetki vermelerini istediler.

Bizler sizler için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşların yakınmaları karşısında İYİ parti milletvekili adayı Sezgin Şimşek “inşallah bu sefer tamam” cevabını verirken ”Cumhurbaşkanlığına Meral Akşener’in geldiği takdirde, Varlık fonu kaldırılacaktır. OHAL kaldırılacaktır. Asgari ücretten vergi alınmayacaktır. Ezilen esnafın vergi yükü azalacaktır. Üreten köylümüz mazotu % 50 ucuz alacaktır. Öğretmenlere 3600 ek gösterge verilecektir. Atanamayan öğretmenlere kadroya alınacaktır. Konut sorunu çözülecektir. Emeklilikte yaşa takılanların sorunları çözülecektir. İşsiz gençlere vatandaşlık maaşı verilecektir. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel istisnasız 657 Sayılı Kanun kapsamına alınacaktır. Dar gelirli ailelere yüksek öğrenim gören genlerimize karşılıksız eğitim bursu verilecektir. YÖK kalkacaktır. Emeklilerden sağlıkta “muayene ve ilaç katkı payı” alınmayacaktır. Seçimin de, sandığın da önemini çok iyi biliyoruz. Demokrasi, vazgeçilmezimizdir. Adalet vazgeçilmezimizdir. Hepinizden demokrasiye sahip çıkmanızı istiyorum.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: boyabat57 12 06 2018 01:05
önceleri iyi parti iyi diyordum bir baktım icraat az yıkmak satmak çok balon sondu

5. Yorum: misafir 11 06 2018 16:54
şu ohal yüzünden boyabat pazarındaki sebze ve meyve satan esnaf nasıl etkileniyor biri anlatsın bana.

4. Yorum: the best 11 06 2018 05:53
iyilerr geliyeahhhh %15-%20 arasi insallah hasann emmi sinop ta da 3. parti aha görün bakkk ...

3. Yorum: umutlar 11 06 2018 01:55
hasan bey sizler hadi işine yallah demeye devam edin sizin bu tutumunun yüzünden gençlerin geleceğe umutla bakması zorlaşıyor ülkeyi ortadoğu ülkesine döndürdünüz liderinin ne dediği belli değil bı kere israile amerika'ya eyyyy diyor kafa tutuyor bı bakmışsın amerika bizim müttefikimiz diyor eyyy israil diyor gizliden anlaşmalar yapıyor 16 sene bu adamı denediniz belki bu kez gelecek insanlar memleketi güzelleştirecek seksen milyon insanı birbirine düşman ediyorlar kendinden olmayana hain diyor kâfir diyor daha siz oy vermeye devam edin yarın çocuklarınız suriye'ye dönen bir ülkede doğacak sizin bu tutumunun yüzünden fetöyle akp birlikteykende böyle dedik onanmasının şimdide aynısını yapıyorsunuz

2. Yorum: vay be 11 06 2018 00:10
kendisi bile inanmışsa helal olsun :)))

1. Yorum: hasan şimşek 10 06 2018 16:15
nee iyi parti mi hadi oğlum yoluna yallah :)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

339296


Tasarım:DtGaNi