Yayın Tarihi:10 06 2018 23:48(1016)

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alacaktır

Ortaokullar ve İmam Hatip Ortaokullarının 8. Sınıfını 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında bitiren öğrenciler 26 Haziran 2018 mesai bitimine kadar dilekçe ile birlikte ilgili okul müdürlüğüne (Güzel Sanatlar veya Spor Lisesi) başvuruda bulunacaktır.

Ön kayıt için öğrenciler mezun oldukları ortaokuldan 8. Sınıf olduklarına dair fotoğraflı öğrenci belgesi ve 6,7,8 sınıf yıl sonu puanlarını gösterir öğrenim belgesi (transkript) alarak velileri ile birlikte TC Kimlik Belgeleri ile Güzel Sanatlar Lisesi veya Spor Lisesi müdürlüğüne müracaatlarını yaparak e-okul üzerinden sınava giriş belgelerini alacaklardır.

27-29 Haziran 2018 tarihleri arasında okulların panosu ve internet sayfalarında sınava girmeleri ilan edilecek öğrenciler için 3 Temmuz 2018 tarininde Güzel Sanatlar Lisesi için 4 Temmuz 2018 tarihinde ise Spor Lisesi için yetenek sınavı gerçekleştirilecektir.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

328762


Tasarım:DtGaNi