Yayın Tarihi:11 06 2018 00:32(1821)

MHP İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri Boyabat ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat ilçe teşkilatı tarafından Kalebağı Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, MHP Sinop Milletvekili adayı Ali Çakır, MHP Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan, MHP Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım, MHP Sinop Kadın Kolları İl Başkanı Cemile Tekin, Boyabat Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şahin, Sinop Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Karagülle, partili ve partisiz vatandaşlar katıldılar.

İffar yemeği sonrasında Boyabat Köprübaşı mevkiinde bir araya gelen partililer Milletvekili adayları Ali Çakır ve heyetinin yol kenarındaki esnafları, Ak Parti Seçim Bürosunu ve sokaktaki vatandaşları selamlayarak İnönü İlkokulu Bahçesine kadar gelerek Ramazan eğlenceleri alanındaki vatandaşlarla sohbet ettiler. MHP’liler daha sonra seçim bürosuna gittiler.

Kaynak: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: kumluklu niyazi 15 06 2018 20:58
bakalım 24 haziran seçimlerinde durum ne olacak. bekleyip göreceğiz.

3. Yorum: ahh 13 06 2018 20:59
ahh be böylemi olcakti bir mhp yemeği birde ilçe baçkanı akp bayrağı önünde karşılama yapıyor yazıklar olsun size be mho ne hale düşürdünüz ittifakmış görecez sizi seçimden sonra kullanılmış mendil gibi atılacaksınız bu skp deki herşeyi biz bilşr yaparuz zihneyettele ittifak olamax yazık cok yazık

2. Yorum: beyler..! 13 06 2018 13:32
yenilsin içilsin hiç önemli değil fakat siz siz olun sandıkta '' her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanları'' unutmayın. ülkücünün ülkücüde başka dostu da ittifakı da olmaz.

1. Yorum: boyabatlı 12 06 2018 17:15
sağda solda rte ye saldırıp iyi partiye oy vereceğini söyleyen sanayideki arkadşların mhp nin yemeğinde ne işi var acaba. madem partinin ittifakına karşılar iyi partiye oy verecekler bence iyi partinin yemeğine gitmeliler ve mhp deki görevlerinden istifa etmeliler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

322726


Tasarım:DtGaNi