Yayın Tarihi:11 06 2018 00:35(953)

TSO Başkanı Orhan Çakır Kandil Mesajı

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Çakır , inananlara bağışlanma fırsatı sunan mübarek gecelerde, ibadetlerde, ahlaki yaşantıda, istikrar ve istikametin önemli olduğunun bilinmesi gerektiğini vurgulayarak, her günün Kadir Gecesi maneviyatıyla yaşanmaya gayret edilmesini istedi.

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan OrhanÇakır, Mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşılırken, İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ne ulaşmasının sevinç ve mutluluğunu yaşadığını bildirdi. Başkan Şahin, Kadir Gecesi’nin feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan bir gece olduğunu dile getirerek, “Zaman ve mekânlar;  önemli olaylarla değer kazanırlar. Kadir Gecesi’ni bu derece değerli kılan en önemli sebep de Kur’ân-ı Kerim’in bu gece indirilmeye başlanmış olmasıdır. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, her günü Kadir Gecesi maneviyatıyla yaşamaya gayret etmeliyiz. Kırgınlık, dargınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği egemen kılarak ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmalıyız” ifadelerini kullandı.

Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyulan bu günlerde, “Ülkemiz için, milletimiz için, çocuklarımız için, aydınlık yarınlarımız için, daha yaşanılır bir dünya için bin aydan hayırlı bu mübarek gecede, ülkemizde ve tüm dünyada sevginin, hoşgörünün ve huzurun hakim olması en büyük arzumuzdur. Bu duygularla  tüm İslam âleminin Kadir Gecesi mübarek olsun.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

317930


Tasarım:DtGaNi