Yayın Tarihi:12 06 2018 21:20(1079)

Duyarlı vatandaşa anlamlı hediye

Sinop Diyojen Rotary Kulübü tarafından, Meydankapı çevresini her gün gönüllü olarak temizleyen Hasan Gezgin isimli vatandaşa “2018 Tarzan Kemal çevre ödülü” verildi.

Sinop Diyojen Rotary Kulübü tarafından, Sinop’un değerlerine sahip çıkmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, şehre ve çevreye duyarlılık ve saygı adına, örnek davranış gösteren vatandaşlara “2018 Tarzan Kemal çevre ödülü” verilmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda çeşitli değerlendirmeler yapan kulüp yönetimi Sinop’ta her gün gönüllü olarak Meydankapı çevresinde temizlik yapan Hasan Gezgin isimli vatandaşı “2018 Tarzan Kemal çevre ödülü”ne layık gördü.

Gerçekleştirilen proje hakkında bilgi veren Sinop Diyojen Rotary Kulübü 2017-2018 Dönem Başkanı Ahmet Kavazak, projedeki amaçlarının Sinop'un değerlerine sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Kavazak; “Sinop Diyojen Rotary Kulübü olarak 2017-2018 döneminde hedeflediğimiz projelerden biri Tarzan Kemal (Kemal Koca) çevre ödülü vermekti. Buradaki amacımız Sinop'un değerlerine sahip çıkmaktı. Sabahları hiç bir menfaat beklemeden Meydankapı çevresini gönüllü olarak temizliğini yapan Hasan Gezgine yaşadığımız Şehre ve çevreye duyarlılık ve saygı adına, örnek davranışından ve çabalarından dolayı Sinoplular adına teşekkür ederek 2018 Tarzan Kemal çevre ödülünü verdik” dedi.

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

326816


Tasarım:DtGaNi