Yayın Tarihi:10 09 2018 18:35(6049)

CHP Kuruluşunun 95. Yılı Nedeniyle Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat ilçe teşkilatı tarafından Boyabat Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Boyabat İlçe başkanı Murat Sezer; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün önderliğinde 9 Eylül 1923’te siyasi faaliyetlerine başlayan CHP, 95. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 95 yıldır Cumhuriyetin, demokrasinin ve aydınlık bir Türkiye’nin savunucusu olan kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ütopik realist 11 09 2018 13:34
helal olsun size gençler.bu tabloyu görünce gururlandım.yaşamım boyunca oy verdiğim partimin gençlerini görünce gözlerim yaşardı.ülkenin umudu sizlersiniz.genel başkanımız 9 seçimdir kaybediyor ama 8 yılda gençlik kolları muazzam sayılara ulaştı.maşallah boyabat'ta da çok sıkı çalışıyorlar.yerel seçimlerde belediye garanti diyebilirim.bu gurur hepimizin.büyük liderimiz,doğuştan atatürkçü,devrimci,has cumhuriyetçi sayın genel başkanımız kenan kılıçdaroğlu'na güvenimiz sonsuz.yaptığı hesaplara güveniyoruz.çünkü o bir hesap uzmanı.o yüzden kurultay için şehir olarak imza vermemenin haklı mı haklı gururunu yaşıyoruz.bize liboş diyorlar ama olsun.elit diyorlar ama olsun.alt tabaka kim oluyor da bize böyle laflar edebiliyo?onlar haddini bilsin.biz hem kendimiz aydınız hem de etrafımıza ışık saçarız.yıllardır bütün boyabat'ı aydınlattık.sinop'ta bütün ilçeler garanti bizde.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

242349


Tasarım:DtGaNi