Yayın Tarihi:11 09 2018 22:40(1541)

Aşkın Ayrancıoğlu'nun Karikatür Kitabı İngiltere'de Yayımlandı

Boyabatlı uluslararası karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu’nun “Timeless Cartoons (Zamansız Karikatürler)” adlı kitabı SFK. Yayınevi tarafından İngiltere’de yayımlandı.

Daha önce “Yüzünden Düşen Bin Umut” adlı eleştiri kitabı, “Yatılı Okuldan Geçen Yol” adlı romanı ve Kardeşi, Kızı ve Oğlu ile birlikte “Ayrancıoğlu Karikatürleri” adlı kitapları yayımlanan Ayrancıoğlu’nun 122 sayfadan oluşan ve 20X20 cm boyutlarında yayımlanan Timeless Cartoons kitabı sanatçının ilk kişisel karikatür albümü oldu.

Karikatürlerine yazar İlker Çakmakkaya’nın İngilizce yazdığı aforizmalar eşliğinde yayımlanan kitap amazon siteleri aracılığıyla Amerika, Kanada, İngiltere, İrlanda, Kıta Avrupası ülkeleri, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, Hindistan ve Çin başta olmak üzere 30’u aşkın ülkede basılı, dünyanın büyük bölümünde de e-kitap olarak okurlara sunuluyor.

2017 yılında Çin’de dünyanın en iyi mizah sanatçısı seçilen ve ulusal-uluslararası 100’ün üzerinde ödülü bulunan Ayrancıoğlu bu ilk kişisel karikatür albümünü: "Savaşsız, sömürüsüz, hapishanesiz özgür bir yaşam için kalemini silahlaştıranlara..." adadı…

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

309513


Tasarım:DtGaNi