Yayın Tarihi:14 09 2018 04:40(2208)

Üç Aydır Temizlenmediği İddia Edildi

Sinop'ta resmi bir kuruma ait aracın 3 aydır fotoğraflarda görüldüğü şekilde üzerine sıçramış zift temizlenmeden kirli bir şekilde durduğu iddia edildi.

Bu aracın ne zamandır üzerine zift sıçramış vaziyette durduğunu bilmiyoruz, ancak kendi aracımız olsa, arabamıza zarar verecek bu durumu gidermek için, bu durumda 1 gün dahi bırakmayız.

Yetkililerden tüyü bitmemiş yetimin hakkının var olduğu bu aracın temizletilmesini rica ediyoruz. Araçlar millete hizmet için kullanılırken bu gibi olaylar olabilir, önemli olan bu araçların kendi aracımız gibi korunmasıdır.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: 11 köy 15 09 2018 03:34
o kadar çok sorun varken bu araba mı kaldı görecek valla ülke bitmiş.

5. Yorum: der'a 14 09 2018 21:40
benim yorumlarımı buraya aktarmayan arkadaşa da selam olsun. hiçbir yorumumu onaylamıyorsun işinemi gelmiyor ? küfür yok hakaret yok rencide yok. kimse sizin gibi düşünmğyor. iki üç tane yandaş bulmuşsunuz gidiyo işte

4. Yorum: ayşem 14 09 2018 18:13
maalesef devlet daireleri har vurup harman savuruyor. devletimiz tasarruf tedbirleri alıyor. bazı işgüzar yetkililerde devletimizin malını hor kullanıyor. bir an önce kamu kurumlarına müdahale edilmeli ve yetkili kişi ve kurumlarda buna göz yummamalıdır.

3. Yorum: mehmet 14 09 2018 17:41
gerçekten içler acısı bu görüntü, devletimiz milletimiz birlik olup yeni hedefler peşinde koşarken ,işgüzer devlet çalışanlarının yaptıkları hepimizi yıpratıyor. kendi mallarına verdikleri önemin birazını keşke devlet malına da verseler. umarım yetkililer görür bu manzarayı.

2. Yorum: tamirci 14 09 2018 16:58
bir gavur helede bir alman; kesinlikle ama kesinlikle bu şekilde kullanmaz,vallahi imkanı ödeneği olmasın kendi cebinden temizler yine bu şekilde gezmez,bu haber aslında can alıcı,bütün pisliklerimizin vurdum duymazcılıklarımızın,benc
illiğimizin nemelazımcılığımızın benden sonra kıyamet deyişimizin
hülasa derdimizin kişiliklerimizde saklı iflah olmaz arızanın haberidir,haberi uapan arkadaşım tebrikler

1. Yorum: gokboru 14 09 2018 05:10
hiç şaşmamak lazım tembellikten zirve bir ilimiz her konuda


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

258505


Tasarım:DtGaNi