Yayın Tarihi:03 10 2018 18:56(1356)

İYİ Parti’de yeniden yapılanma

İYİ Parti büyük olağanüstü kurultay sonrası İllerde de revizyona giderken, geçtiğimiz günlerde Sinop İl Başkanlığı görevine tekrar Hasan Aslan atanmıştı. İYİ Parti Sinop İl Başkanı Hasan Aslan, yeni İYİ Parti Sinop İl Yönetim Kurulu’nu belirledi.

Yeni İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İl Başkanlığı binasında ilk toplantısını gerçekleştiren Aslan; “Bütün teşkilatları yenilenmiş, dinamik, zinde, istekli, çalışkan, güçlü ve en önemlisi başarıya endeksli bir teşkilat yapısını hep birlikte inşa ediyoruz. İYİ Parti yerel seçimler öncesi gerçekleştirdiği yeniden yapılandırma hamlesini bölgelerinde sevilen, sayılan ve iddialı adaylarla yarışa katılarak devam ettirecektir. İYİ Parti, yerel seçimlerde kamplaşmadan, kutuplaşmadan ve ayrımcılıktan bıkan; ekonomik krizden, zamlardan ve geçim zorluğundan bunalan; ülkesinde, ilinde, ilçesinde velhasıl yaşadığı yerde huzur ve refah arayan geniş kitlelerin toplanma merkezi olacak, böylece yerel seçimlere damgasını vuracaktır” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aslan, İYİ Parti çatısı altında görev alan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi. Toplantıya İl Başkanı Hasan Aslan'ın yanı sıra, İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: Vitrin Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

254286


Tasarım:DtGaNi