Yayın Tarihi:06 10 2018 00:53(2200)

Ümit Özdağ; Kimsenin Çocuğu Üzerinden Siyaset Yapmayın…

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Ümit Özdağ Boyabat’a geldi. Genel başkan yardımcısını İYİ Parti ilçe yönetimi karşıladı. Ümit Özdağ’a vatandaşlarında ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti İlçe Başkanılığını ziyaret eden Ümit Özdağ parti binasında basın kuruluşlarına açıklama yaptı. Genel Başkan yardımcısı Ümit Özdağ”Ankara’da sayın genel başkanımız, Sinop’ta Sinop il başkanımız, Boyabat’ta ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri hepimizin bir ortak özelliği var. Biz ne saraydan korkuyoruz. Ne balgat’tan korkuyoruz. Allah’tan başka kimseden korkmuyoruz. Yol yakın iken gelin bunlardan vaz geçin, kimsenin çocuğu üzerinden siyaset yapmayın. Kapımıza yolladığınız çocuklar dünde bizim çocuğumuzdu, bugünde bizim çocuğumuz. Bu çocukları sokağa dökmeyiz deyip, PKK’yı protesto ettirmediniz. Ama şimdi bu çocuklarla Türk milliyetçiliğini, Türk milliyetçi duruşu sözde protesto ettiriyorsunuz. Tarih bunu bir kara leke yazacaktır ve kayıtlara geçecektir.” dedi.

Cuma Namazını Boyabat Büyük Cami’de partililerle beraber kılan İYİ Parti Genel başkan yardımcısı Ümit Özdağ Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasında başkan Orhan Çakır ile yönetimini ve hayırsever işadamı Ömer Sütçüoğlu’nu ziyaret ettikten sonra Sinop’a geçti.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: incoterms 06 10 2018 07:05
ülkemizin yeni bir taze kana ihtiyacı var bu parti iyi partidir
böyle güzel bir haberde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim en başta değerlibüyüğüm hakkı abeyime. seni seviyoruz hakkı abiiii 🥇🇹㇋
9;😍

2. Yorum: boyabatian 06 10 2018 05:16
ticaret odası seçimlerinde lobi yapan siyasi demek ümit özdağ'mış. ak partililer de hava atıyorlardı biz istediğimizi seçtirdik diye :)

1. Yorum: bozkurt 06 10 2018 03:44
hay maşallah.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

321446


Tasarım:DtGaNi