Yayın Tarihi:06 10 2018 18:12(2112)

Hemşehrimiz Cemil Deveci, 'Atakum'a adayım'

CHP Atakum İlçe Başkanı hemşehrimiz Av. Cemil Deveci yaklaşan yerel seçimlerde Atakum'a aday olacağını belirterek, "Kazanamayacağım seçime girmem. Atakum'u çağdaş hizmet anlayışına kavuşturacağız" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerde CHP'nin kazanma ihtimali en yüksek ilçesi olarak görülen Atakum İlçesi için CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci, aday olacağını belirterek, "40 yıldır Samsun'da hiç bir şaibeye bulaşmadan ismimi kirletmeden hem avukatlık sektöründe hem de siyasi arenada yer aldım. Belediye başkanlığı için ismimi kirletmem ve asla belediye başkanı olacağım diye kirli pazarlıkların içerisinde yer almam. Akrabama, tanıdığıma rant sağlamak için değil Atakum halkına hizmet edebilmek için yola çıktım. İlçe başkanı olarak verdiğim hizmeti belediye başkanı olarak daha ilerlere taşımayı hedefliyorum" dedi.

Atakum'da 40 bin üniversite öğrencisinin bulunduğunu belirten Deveci, "Bu hem Atakum, hem de Samsun için büyük bir nimettir. Fakat bu nimetin kimse farkında dahi değildir. Biz yapacağımız hizmetlerle Atakum'u üniversite kenti yapmayı amaçlıyoruz. Siyasi ahlakı, dürüstlüğü, şeffaflığı ve kurumsal aklı Atakum ile buluşturmayı amaçlıyoruz. Biz Atakum'u kapalı kapılar ardında kirli pazarlıklarla değil, Atakum'u Atakum halkıyla yöneteceğiz" diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sadettin 09 10 2018 21:44
dün yorum yazdım sevgili boyabat gazetesi neden yayınlanmadı acaba


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

254861


Tasarım:DtGaNi