Yayın Tarihi:09 10 2018 22:14(1797)

Hacizli Arabaları Parçalayanlar Yakalandı

24.09.2018 günü Sinop Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir iş yeri önünde kısmen parçalanmış araçların olduğu tespiti üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığından alınan karar ile iş yerinde yapılan aramada; 6 adet kısmen parçalanmış, 3 adet parçalanmaya hazır bekleyen plakasız araç ve 2 adet plakasız motosiklet ile çok sayıda değişik araçlara ait mekanik ve kaporta parçaları ele geçirilmiştir. 1 motosiklet haricinde tüm araçların plaka ve tescil bilgileri tespit edilmiş, 3 aracın hacizli yakalamalı, 5 aracın hacizli olduğu, 5 araç ve 1 motosikletin Bursa ili İnegöl ilçesinde otoparkta gözüktüğü ancak yapılan çalışmalarda ilimizde parçalanmak üzereyken bulunmuştur.

İş yerinde araçları parçalayan M.D isimli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, araçları ilimize getirdiği tespit edilen İ.A. isimli şüphelinin yakalanması ve araçların akıbetinin tespiti için diğer İl Emniyet Müdürlükleri ve Jandarma Komutanlıkları ile koordineli çalışmalar devam etmektedir.

Yine ekiplerimizin yapmış olduğu araştırmalar neticesinde ilimiz Gelincik Mahallesinde park halinde bulunan 07……….. plaka sayılı beyaz renkli araçla ilgili yapılan kontrollerde aracın çalıntı olduğu anlaşılmış, gerekli işlemler yapılarak araç sahibine teslim edilmiştir.

Yine 06……… plaka sayılı aracın Ankara ilinden çalıntı olduğu tespiti üzerine Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülen çalışma neticesinde bahse konu araç 02.10.2018 günü Samsun ilinde bulunarak sahibine teslim edilmiş olup adli süreç devam etmektedir.

SİNOP İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yuh 10 10 2018 14:35
pes yani calıntı oldugu belli aeleni parçalıyor yakalanıyor yaptıgı suc belli neymiş adli konturol yaw böle adaletin var ya


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

315626


Tasarım:DtGaNi