Yayın Tarihi:16 10 2018 03:55(1387)

AKP, MHP ve HDP bir oldu, o madde düşürüldü

TBMM İçişleri Komisyonu'nda CHP'nin emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili verdiği önerge üzerine tartışma çıktı. Bu madde AKP, MHP ve HDP'nin verdiği oylarla düşürüldü.

Karayolları Trafik Kanununda değişiklik yapılarak trafik cezalarının ağırlaştırılmasını öngören kanun teklifi Meclis İçişleri Komisyonunda görüşülmeye başlandı.

Toplam 17 kanunda değişiklik öngören teklifin birinci maddesi olan korucuların yaşlarının gençleştirilmesi adına 43 yaşında emekli olmasını sağlayan düzenlemede tartışma çıktı.

Bu maddenin görüşmeleri sırasında CHP, emeklilikte yaşa takılanların sorununun çözümüne ilişkin önerge verdi.

AKP, MHP VE HDP'NİN OYLARIYLA REDDEDİLDİ

Ancak AKP, MHP ve HDP'li üyeler komisyonda maddenin düşürülmesi için önerge sununca tartışma çıktı.

CHP'li sözcüler, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önerge verdikleri için korucuların erken emekli olmasını sağlayan düzenlemenin çıkarıldığını ileri sürerek duruma itiraz ettiler.

AKP, MHP'li üyeler emeklilik konusunun İçişleri Komisyonunu ilgilendirmediğini belirterek bunun Plan ve Bütçe Komisyonunda ele alınabileceğini bildirdiler.

CHP'nin emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önergesi maddenin düşürülmesi ile iptal oldu.

Kaynak: Yeniçağ

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: iyi 18 10 2018 01:53
şu anda iyi parti var digerlerini geçin.

3. Yorum: mhp 17 10 2018 22:24
valla 29 marttada biz düşürürüz...mhpden iyi partiye geçenlere kızıyordum adamlar haklı imiş. bahçeli puhut yemiş..kendinden başkasını düşünmüyor..kusura bakma bahçeli bizi peşinden birdaha sürükleyemiyeceksin son bir şans verdik onuda kaybettin degerlerimize çok acı ve zarar verdin yeter artık

2. Yorum: 11 köy 16 10 2018 19:51
sayın bir nolu yorumcu arkadaşım kabahat onlara oy verenler de inanın ki kendi vatandaşımız in bu ülkede göçmenler kadar değeri yok ve benim işsizime fakirime harcaması gereken paralar vatanını bırakıp burada aylak aylak gezen suriyelilere harcanıyor.

1. Yorum: sizin 16 10 2018 14:39
basta mhp akp sizin aldiginiz maaslar zehir zikkim harsm olsun suriyeli kadar olamiyormu kendi halkiniz yaziklar olsun size


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

314998


Tasarım:DtGaNi