Yayın Tarihi:01 11 2018 03:23(1141)

CHP Sinop’ta adayları Tarhan’la belirleyecek

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları ve yerel seçimlerde adayları belirlemek amacıyla CHP Parti Meclisi Üyesi Gamze Pamuk Ateşli ile birlikte Sinop’a geldi.

Daha önce heyet başkanı olarak Yalova’ya ekonomik krizin etkilerini tespit etmek için görevlendirilen Tahsin Tarhan daha sonra Sakarya’ya görevlendirilmiş ve orada aday adaylarıyla, sivil toplum örgütleriyle ve halkla bir araya gelerek kimin aday olmasının Cumhuriyet Halk Partisine daha fazla oy getireceğinin araştırmasını yapıp genel merkeze raporunu sunmuştu.

Şimdi de Sinop için görevlendirilen Tahsin Tarhan, örgüt işleri konusunda genel merkezin güvendiği isimler arasında yer alıyor.

EN KUZEY’DEN EN GÜNEYE, DOĞUDAN BATIYA HAZIR BİR CHP İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ.

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Tahsin Tarhan, Sinop’un tam bir cumhuriyet kenti olduğunu söyledi. Tarhan; “Sinop, 2019 Mart ayında yapılacak seçimlerden sonra ışıldayan bir yıldız haline gelecek. Sinop’ta gördüğüm manzara, bu seçimin kazanılacağına olan inancımı bir kez daha arttırdı. Her belediye için aday adayları var, belediye meclis üyesi adaylarımız var. Arkadaşlarımızın, partililerimizin gözündeki azmi görebiliyorsunuz. Sivil toplum örgütleriyle yaptığımız görüşmeler sonrasında iyice anlıyoruz ki özel’de Sinop’ta genelde tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi Belediyelerine özlem duyuluyor” dedi.

Kaynak: Vitrin Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

312980


Tasarım:DtGaNi