Yayın Tarihi:03 11 2018 02:44(1572)

Gerze Mahkemesi Boşanma nedeni saydı

Evli erkeğin sürekli erkek arkadaş ağırlaması boşanma nedeni!

Günümüzde her geçen gün boşanma sebepleri artarken, bunun farklı bir örneğide ilçemizde yaşandı.

Eğer sizlerde evliyken evinize sürekli erkek arkadaş çağrırsanız bu durum boşanma nedeni sayılabilecek.

Edinilen bilgiye göre Gerze ilçesinde yaşayan N.A. istemediğini söylediği halde eşi M.A.nın erkek arkadaşlarını sık sık eve davet ettiğini, eşinin kendisine fiziksel şiddet uyguladığını belirterek boşanma davası açtı. Kocasının ortak yaşadıkları eve sürekli erkek arkadaşlarını çağırmasının dayanılmaz bir hal aldığını belirten N.A. bu durumdan duyduğu rahatsızlığı eşine aktardığını ancak eşinin duruma kayıtsız kalmayı tercih ettiğini belirtti.

Yargıtay bu kez de erkek eşin, eşinin karşı çıkmasına rağmen erkek arkadaşlarını sürekli olarak eve getirmesini boşanma nedeni saydı.

MAHKEME BOŞADI, YARGITAY ONADI

Gerze Aile Mahkemesi de çiftin boşanmasına karar verdi. Kararın temyiz incelemesini yapan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, yerel mahkemenin verdiği kararı onayarak çiftin boşanmasına karar verdi. Bu kararın ardından kocalar, eve sık sık erkek arkadaşlarını davet ederken iki kere düşünmek zorunda kalacak.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, daha önce, eşinin itirazına rağmen "bekar arkadaşlar"ını evde yatılı misafir eden kocayı kusurlu saymış ve bunu boşanma nedeni kabul etmişti. Yargıtay bu kez de erkek eşin, eşinin karşı çıkmasına rağmen erkek arkadaşlarını sürekli olarak eve getirmesini boşanma nedeni saydı.

Kaynak: Gerzenin Sesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

317006


Tasarım:DtGaNi