Yayın Tarihi:03 11 2018 20:50(1382)

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'den Sinop Tanıtım Günleri'ne Destek

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 5. Sinop Tanıtım Günleri’nde stantları ziyaret etti.

Sinop’un tarihsel ve kültürel mirasının zenginliğine dikkat çeken CHP’ li Karadeniz; ‘Sinop doğal güzellikleri, tarihi, kültürü ve yöresel lezzetleriyle ülkemizin birbirinden güzel şehirlerinden biri. Karadeniz’deki tek doğal liman olan ilimiz Antikçağdan beri birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olması nedeniyle zengin bir kültürel mirasa sahip. Doğal güzelliklerin ve tarihin birleştiği bu miras tanıtılmaya ve görülmeye değer.’ diyerek tüm ülke halkını Sinop'u ve zenginliklerini görmeye davet ettiğini söyledi.

Sinop Tanıtım Günleri çerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetlerin kapsamının arttırılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz açıklamasını şöyle sürdürdü.

‘İlimizin tanıtım etkinlikleri kapsamında her geçen yıl bir adım ileriye taşımak adına yaptıkları çalışmalardan dolayı başta Sinop Tanıtım Platformu Başkanımız Engin Kırmızıgül ve ekibine, Valiliğimize, belediyelerimize, spor kulübümüze, ticaret odamıza ve Sinop'ta kültürel anlamda faaliyet gösteren derneklerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca büyük emeklerle hazırlanan etkinliğimize katılım sağlayan ve Sinop’umuza destek veren tüm valilerimize, siyasetçilerimize, milletvekili arkadaşlarımıza ve belediye başkanlarımıza, gazetecilerimize tüm Sinoplular adına teşekkür ederim.’

Resmi açılış töreni 2 Kasım’da yapılan 'Sinop Tanıtım Günleri' etkinliği 4 Kasım'a kadar Yenikapı'da ziyaretçilerini ağırlayacak.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: 06-57 03 11 2018 22:32
sinop tanıtım günlerinin ankara dada yapılmasını talep ediyoruz.

1. Yorum: kumluklu niyazi 03 11 2018 22:13
sayın vekilimiz sinop için elinden geleni yapmakta calışıp cabalamakta. helal olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

324062


Tasarım:DtGaNi