Yayın Tarihi:04 11 2018 23:30(1978)

7. Türkiye Değer Ödülleri Karikatür dalında Türkiye 1.si olan Nimet Biçer ödülünü aldı

En Değerli Karikatür

Milli Eğitim Bakanlığı ile Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi´nin işbirliğinde yürütülen ve bu yıl 7. düzenlenen ‘sabır’ temalı ulusal yarışmada Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Nimet Biçer Karikatür dalı ortaokullar kategorisinde Türkiye Birincisi oldu.

20 Ekim Cumartesi günü İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Nimet Biçer’e ödül olarak Ensar Vakfı tarafından 6000 tl burs ödülü takdim edildi.

Ödülünü alan Nimet Biçer’in mutluluğu gözlerinden okundu.

Türkiye Değer Ödülleri Şiir, Hikâye, Resim, Karikatür, Kısa Film ve Değer Kategorilerinde her yıl farklı bir değer üzerinden ulusal düzeyde yapılıyor.

Türkiye’deki tüm ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan yarışma, Öğrencilere milli ve manevi değerleri kazandırmakla beraber onların örnek davranışlarını ve değerleri yansıtan eserlerini toplumla paylaşma çabası gütmektedir.

Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Gündoğdu; “Öğrencimizi tebrik ediyor, teşvik ve yönlendirmeleri dolayısıyla Müdür Yardımcısı Murat Esen'e; sanatını sevdiren ve öğrencilerimize cömertçe aktarmayı başaran Aşkın Ayrancıoğlu Bey'e teşekkür ederim.” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 05 11 2018 01:19
tebrikler guzel kizimiz ve ogretmeni askin dost!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

252035


Tasarım:DtGaNi