Yayın Tarihi:05 11 2018 02:49(3809)

Şüphelileri Polis Suçüstü Yakalandı

21 Ekim 2018 tarihinde Zincirlikuyu Mahallesinde bir evin ikinci katına girerek para ve ziynet eşyaları ile kayıplara karışan iki hırsız zanlısı yakalandı. Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ısrarlı çalışması sonuç verdi.

Edinilen bilgiye göre, kiraladıkları araçla gezen şahıslar, apartmanların yağmur suyu borularından ve çeşitli şekillerle tırmanarak evlere girdiği tesbit edildi. Afyon, Kastamonu, Boyabat gibi Türkiye’nin birçok yerinde hırsızlık yaptığı tespit edilen son olarak Boyabat’ta bir evin ikinci katına girerek para ve ziynet eşyaları çalan ve bir süredir aranan iki kişi suç üstü yakalandı.

Toplam 43 kameradan alınan görüntüleri titizlikle inceleyen, Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları takibat Afyonkarahisar’da sonuç verdi. Farklı kimliklerle gezen, A.D.(19) ve A.K.(41) Afyonkarahisar’da polis tarafından takibe alınan zanlılar, Kocatepe Mahallesinde bir apartmanın 3. katında hırsızlık yaparken suç üstü yakalandı.

Haklarında 15 ayrı suçtan dosya bulunan iki şüpheli polisin aldığı ifade sonrası hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan hırsızlık zanlıları A.D.(19) ve A.K.(41) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: :) 05 11 2018 06:35
serefsizlerdeki tiplerindd merhemet yok yakalanmasinda emegi gecen herkezin eline saglik


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

338683


Tasarım:DtGaNi