Yayın Tarihi:09 11 2018 02:26(1785)

Uğraşıp dursunlar şimdi!

AK Parti Genel merkezi tarafından 81 il başkanlığına gönderilen yazı ile mevcut AK Partili Belediye Başkanlarının adaylık için müracaatta bulunmamaları istendi.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Seçim işleri başkanı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz imzası ve SEÇ/81.03/2018-531 sayılı yazı ile 05 Kasım tarihinde 81 il Başkanına bir uyarı genelgesi gönderildi ve mevcut AK partili Belediye başkanlarının adaylık müracaatında bulunmamaları istendi.

Partililer bunu “mevcut başkanların yeniden aday olup olmayacaklarına demek ki genel merkez kendisi karar verecek“ diye yorumladılar.

Sinop’ta Boyabat, Durağan, Ayancık ve Saraydüzü ilçelerinin AK partili başkanları aday adaylığı için müracaat tarihini bekliyorlardı ki bu gelen son genelge ile şanslarını genel merkezin kucağına bırakmak zorunda kaldılar!

Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: hesap 10 11 2018 00:09
sen körü körüne desteklemeye devam et. seni önce yıpratıp sonra senin yerine geçince anlarsın. az bir araştır sıfır aday karşısında ne zaman eski adayı desteklemiş. kendisine iyilik yapman hiç önemli degil. iyilik yapanlarıda araştır sonu ne olmuş.

3. Yorum: gökbörü 09 11 2018 20:49
akpartı tek adam ne derse onu yapan bır partı olduğundan emır de böyle ise boyun egerler bıter , bakın az da olan demokrasımız artık hıc kalmamıştır.bu konuyu herkes düşünsün bu işin sonu nerde bıter?

2. Yorum: saraydüzülü 09 11 2018 15:55
saraydüzü beld. bşk. gene aday olacakmı? şunun için soruyorum. geçen seçimlerden sonra bu son yeter bu kadar birazda başkaları yapsın biyerde fazla kalıp milletide bıktırmamak lazım diyordu da.

1. Yorum: kemal 09 11 2018 07:28
hadi bakalım boyabat’ta adam gibi adam çıkarsa şefik karşıdında şansı yüksek nazım maviş benim adayım şefik diyormuş bu kadar tepki olan bir belediye bakanını neden destekler onuda anlamış değilim şefik çakıcı aday olmak için nazım mavişe kim yakınsa hepsine mavi boncuk dağıtıyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

310069


Tasarım:DtGaNi