Yayın Tarihi:28 11 2018 20:29(1084)

Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Tedbirlerimizi Alalım

Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde, vatandaşlarımızın seyahatlerinde olumsuz hava koşullarını dikkate almaları ve araçlarını mevsim şartlarına göre hazırlamaları büyük önem arz etmektedir. Gerekli önlemler alınmadan trafiğe çıkılması olumsuz sonuçların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Bu yüzden vatandaşlarımızın gerek şehir içi gerekse şehirlerarası seyahatlerinde olumsuz hava koşullarına karşı (yağmur, tipi, kar yağışı, sis, buzlanma gibi) dikkatli olmaları, mevsim şartlarına göre gerekli teçhizat ve avadanlıkları (zincir, takoz, çekme halatı vb.) araçlarında bulundurmaları ve kış lastiği kullanımına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Sinop Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde seyahatlerini sürdürebilmeleri amacıyla, çalışmalarımız aralıksız sürdürülmekte, denetim ve kontrollerimiz devam etmektedir.

Yapılan denetimlerde tespit edilen olumsuzluklara ilişkin Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddeleri uyarınca gerekli yasal işlemler tatbik edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİNOP İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

327631


Tasarım:DtGaNi