Yayın Tarihi:28 11 2018 21:25(1148)

Atık yağlarınızı giderlere dökmeyin

Sinop Belediye Başkanlığı tarafından şehrin belirli noktalarına atık yağ geri dönüşüm bidonları konuldu. Vatandaşlardan geri dönüşüm konusunda gerekli özeni göstermelerini isteyen belediye ekipleri atık yağların giderlere dökülmemesi uyarısında bulundu.

Sinop Belediyesi'nin atık yağ toplama çalışmaları devam ediyor. Çevreye büyük zararları olan atık yağların geri dönüşümü noktasında gerçekleştirdikleri atık yağ toplama kampanyaları ile önemli başarı yakalayan Sinop Belediye Başkanlığı ekipleri, son olarak şehrin belirli noktalarına atık yağ geri dönüşüm bidonları koydu.

Vatandaşlardan atık yağlarını çeşmelere dökmemeleri uyarısında bulunan Belediye ekipleri, bu yağları oluşturulan geri dönüşüm noktalarında bulunan atık yağ toplama bidonlarına dökmelerini istedi. Belediye Başkanlığından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “1 lt atık yağın 1 milyon litre içme suyunu kirletebilmektedir. Doğaya verdiği zarar saymakla bitmeyen atık yağların, geri dönüşümü noktasında Belediye Temizlik İşleri ekiplerimizce muhtelif noktalara atık yağ geri dönüşüm bidonları konuldu. Vatandaşlarımızın geri dönüşüm konusunda gerekli özeni göstermeleri önemle rica olunur.”

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: 18 29 11 2018 06:15
özellikle cafelerin yanına konulması gerekiyor. dikkatte alinmasini saglarsaniz sizde bizde seviniriz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

326806


Tasarım:DtGaNi