Yayın Tarihi:29 11 2018 03:11(1744)

Yetkililer Uyuyor mu? Nedir Bu Rezalet?

Boyabat’ta yeni bir renk yeni bir heyecan getirmek için kurulan Boyabat 1868 spor kulübü Sinop Amatör Kümede mücadele etmek üzere hazırlık maçlarını yapıyor. Fakat şehir stadı dökülüyor. Yetkililerden ses yok!

Amasya, Samsun, Sinop çeşitli illerin takımları ile dört hazırlık maçı yapan ve Sinop Amatör kümede iddialı olan, ilk defa yabancı futbolcu getirerek yeşil sahada Boyabat halkına spor keyfi yaşatacak takımın maç yapacağı saha adeta dökülüyor.

Hava karardığı takdirde yanması gereken 4 direkte bulunan ışıklandırmanın 2 direkte bulunan aydınlatmalar çalışmıyor. Maçtan sonra tüm futbolcuların maç sonrası almaları duş hayal oldu. Kışın ortasında bu gençler soğuk duş mu alacak? Yanmayan kalorifer ile gençler adeta buz gibi yerde giyiniyorlar. Elektrikli ısıtıcı ile koskoca oda ısıtılmaya çalışılıyor. Personel olmadığından çöp kutularını vatandaşlar temizliyor. Saha içinde görevlilerin oturduğu kırık kabinler ayrı bir tehlike oluşturuyor. U 17 ile alt yapısını oluşturan Boyabat 1868 futbol takımının yapılacak idmanlar için seyyar kale direği bile bulunmamaktadır. Tarla gibi zemini bulunan Sahanın etrafı ise ayrı bir sorun yağan yağışla beraber ancak ralli yapılacak çamur tabakası oluşuyor. Haber merkezlerinin gönderdiği habercilerin çalışma odası ve bin bir hevesle ve emekle kurulan takıma ve sporsever gençlere yapılanlar adalet mi? Bu kadar emeklerle ortaya çıkarılan bu takımlara siz layık görüyor musunuz? Bal ligi için kendini kitleyen futbolculara böylemi motivasyon vereceksiniz?

Kahve köşelerinden, bağımlılık yapan oyun salonlarından, çağın vebası sigaradan ve benzeri şeylerden gençleri uzak tutmanın en iyi yollarından birisi olan spora gençleri bu saha ile mi özendireceksiniz?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: kumluklu veli 30 11 2018 01:16
yetkililerce derhal gerekli tedbirler alınarak lazım gelen iyileştirilmelerin yapılması lazım dostlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

316275


Tasarım:DtGaNi