Yayın Tarihi:13 05 2019 20:59(1922)

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Her Akşam İftar Verilmesinden Halk Memnun

12 Mayıs 2019 - Boyabat Ticaret Sanayi Odası iftar vermeye devam ediyor. 29 gün sürecek Ramazan ayı süresince iftar verilecek.

Bu yıl Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen iftara vatandaştan yoğun ilgi var. Boyabat Ticaret Sanayi Odası tarafından organize edilen ticaret odası üyeleri ve hayırsever iş insanları tarafından verilen iftarın her akşam verilmesine vatandaşlar tarafından olumlu yönden bakılıyor.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Orhan Çakır Ramazan ayı boyunca iftar çadırının açık kalacağını belirtirken; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, kentimize konuk olarak gelen misafirlerimiz ve iftar vakti evine yetişemeyen vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile orucunu açmaları için sıcak bir ortam hazırladık. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını gönülden kutluyorum. Bu mübarek ayın toplumumuza huzur, insanlarımıza manevi mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: deli dolu 14 05 2019 07:21
bravo orhan çakır başkanım, tamamen siyasi şovlara dönüştürülen mahalle iftarlarından sonra böyle riyadan reklamdan uzak bir iftar proğramı düzenlediğiniz için sizi ve yönetiminizi tebrik ederim

1. Yorum: boyabat 14 05 2019 01:21
adamsınız orhan çakır başkanım ve yönetimi her zaman boyabat sizinle gurur duyyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

334353


Tasarım:DtGaNi