Yayın Tarihi:13 05 2019 21:19(1604)

Kargı'nın Çal Köyünde Yangın Çıktı 11 Ev Kül Oldu

Kargı'ya bağlı Çal köyünde çıkan yangında, 11 kerpiç ve ahşap ev tamamen yanarak kül oldu. Can kaybı ve yaralananın olmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Meydana gelen yangın, 12 Mayıs 2019 Pazar günü akşam saat 21.00 sıralarında Çal köyünde meydana geldi Edinilen bilgiye göre, Nuri Kaçmaz’a ait kerpiç ve ahşap evde elektrik kontağından çıktı. Kısa sürede alevlerin sardığı ev tamamen yanarken, alevler yan tarafta bulunan evlere de sıçradı.Yangını köylülerin ihbar etmesi üzerine olay yerine Kargı, Tosya ve Osmancık belediyelerine ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen 11 ev tamamen yandı. Yangında, can kaybı ve yaralanan yaşanmazken, Jandarma ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

246287


Tasarım:DtGaNi