Yayın Tarihi:13 05 2019 21:44(3224)

Hayal Concept Butik Mobilya Mağazası

Kastamonu merkez de yer alan Hayal Concept Butik mobilya mağazası 2500 m2 showroomuyla, yüzlerce çeşit ürünü ve iddialı fiyatlarıyla sizleri bekliyor. Güncel mobilya modelleri, şık tasarımlar, tarz ve ergonomik ürünleriyle sizlerin hizmetindedir. Yatak Odası takımları, Yemek Odası takımları, Chester koltuk takımlar, modern koltuk takımları, köşe takımları, mutfak masa sandalyeleri, aksesuar çeşitleri, CARDİMO (Cardin Concept) baza, yatak ve başlık çeşitleri ile evlenecekler ve evini yenileyecekler için en doğru adres. Mağazamıza gelemeyen müşterilerimiz ‘’www.hayalconcept.net’’ adresinden ürünlerimizi inceleyebilirler. İnegöl mobilyası satışı yapmakta olan firmamız mağazasında yüzlerce takım ve internette BİNLERCE çeşit ürünüyle siz değerli Boyabat Halkına hizmet vermekteyiz. Ücretsiz kurulum ve sevkiyat hizmetimiz vardır.

ADRES : İnönü Mahallesi, Ilgaz Sokak, Zirve AVM, Zemin Kat, No: 31 (CARREFOURSA AVM ALTI) Kastamonu /Merkez

Telefon : 0 366 212 02 55 – 56

GSM : 0 545 315 13 03

DÜĞÜN PAKETİ ALIMLARINDA YATAK ODASI TAKIMLARINDA %50 YE VARAN İNDİRİMLER, SEÇİLİ KOLTUK TAKIMLARINDA MUHTEŞEM FİYATLAR.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

234607


Tasarım:DtGaNi