Yayın Tarihi:17 05 2019 20:09(803)

Turizm Paydaşlarına Yönelik Eğitim Kataloğu Yayınlandı

Turistik yeteneklerini destinasyon yönetim yaklaşımı ile adım adım geliştiren Sinop, “Türkiye 2023 Turizm Hedefleri” doğrultusunda bu kez beşeri sermayesine katkı sağlamak amacıyla yeni bir adım atıyor. Sinop Valiliği koordinasyonunda ve ildeki tüm paydaşların katkıları ile uygulama sürecine başlanan Sinop İl Turizm Eylem Planı (2019-2022) kısa vadeli eylemleri kapsamında sektörde hizmet kalitesinin artırılması amacıyla çalışanlar başta olmak üzere sektör ile ilişkili paydaşlara yönelik eğitim programları kataloğu hazırlandı.

İl Turizm Eylem Planı kapsamında hazırlanan eğitim kataloğu ile Sinop’un turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi, turizm eko-sisteminde yer alan turistik ürün-hizmet kalitesinin ve gelen turist memnuniyetinin maksimize edilmesi ile ildeki sosyal yaşamı geliştirecek şekilde yüksek işbirliğinin oluşturulması hedefleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan “Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi (TUYUP)” kapsamında “Kupon Eğitim Sistemi” temel alınarak hazırlanan eğitim kataloğundaki tüm eğitimler, hedef grupların talepleri doğrultusunda farklı dönemlerde sağlanabilecek. Tüm eğitimler Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Bütünleşik Turizm Projesi (BTP) kapsamında ücretsiz olarak sunulacaktır. Eğitimlerden faydalanmak isteyen paydaşların, info@sinop.travel adresi üzerinden taleplerini paylaşmaları gerekiyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

319267


Tasarım:DtGaNi