Yayın Tarihi:17 05 2019 20:38(1068)

Sinoplular İftarda Buluştu

Sinoplular Federasyonuna bağlı ASİLDER ve İlçe derneklerinin altıncısını düzenlediği Gönül Sofrası İftar Programi ile Ankara da bulunan Sinoplular aynı sofrada buluşmanın heyecanını yaşadı.

Program sunumunu Asilder önceki dönem yoneticilerinden Aysun Özcan üstlendi.

Yüksek katılımla gerçekleşen program Hafis Osman Akyol ilahi gurubu ezgileri, İhsan Elmas Hocanın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Sinoplular Federasyonu ve Asilder Genel Başkanı Kenan Güllü kürsüye davet edildi. Başkan Güllü selamlama konuşmasın da hemşehrilerinin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan bayramını tebrik etti, katılımından dolayı Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve tüm misafirlere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Ardından, Millî Eğitim Bakan Danışmanı Eğitimci Doktor Adem Çilek'in konuşması, ve programın onur konuğu Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazim Maviş'in konuşması ile devam etti. Maviş konuşmasında hemşehrilerinin birlik beraberlik içinde olmalarından mutluluk duyduğunu bizleri bir araya getiren Kenan Güllü kardeşimi ve ekibini kutluyorum ifadelerinde bulundu, hemşehrilerinin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan bayramını tebrik etti.

Huzur ortamında geçen programa Emniyet mensupları, Yargı mensupları, Sinop, Karabük, Samsun, Kastamonu, Yozgatlılar Vakfı , Bolu, Zonguldak, Bartın Dernek başkan ve yönetimleri ( Karadeniz Güç Birliği) üyeleri ve iş adamları katıldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

334732


Tasarım:DtGaNi