Yayın Tarihi:18 05 2019 20:46(2015)

Boyabat TSO İftar Sonrası Lokma Tatlısı İkram Etti

17 Mayıs 2019 - Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasının 29 gün süreli verdiği iftar devam ediyor. Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Çakır, geleneksel hale gelecek iftar yemeklerinde, vatandaşlarla manevi bir atmosferde birlikte olmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayının ilk gününden bugüne kadar herhangi bir aksaklığa meydan vermeden ev yemeği tadında verilen iftara vatandaşlarında yoğun ilgisi var. Bu akşam verilen iftar sonrası vatandaşlarında hiç alışık olmadığı ikram yapıldı. Yemekte tatlı olmasına rağmen iftar sonrası çıkışta bir çok vatandaşlar lokma tatlısı görünce dağıtımı yapacak kişiye tatlının fiyatını sordular. Aldıkları cevap karşısında şaşıran vatandaş yemek üstüne tekrar lokma tatlısı yemeğin zevkini yaşadı. Yaklaşık 1000 kişiye varan vatandaş lokma tatlısı aldı.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Orhan Çakır; ”Odamız uzun süredir iftar vermiyordu. Demek ki bize nasipmiş, geleneksel hale gelecek iftar yemeklerinde, vatandaşlarla manevi bir atmosferde birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz. Rahmet ve bereket ayında, paylaşmanın ve dayanışmanın verdiği mutluluğu doyasıya yaşadık. Rabbim, tuttuğumuz oruçları, hayırları, niyetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin. Ağız tadıyla geçecek, daha nice Ramazanlar göstersin. Ayrıca Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve hayırsever iş insanlarına da teşekkür ederiz.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: daylı kırlı sami 19 05 2019 03:47
boyabat tso çalışıyor dostlar.helal olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

323814


Tasarım:DtGaNi