Yayın Tarihi:19 05 2019 22:30(2047)

Konukla İletişim ve Servis Teknikleri Temel Eğitimini alan katılımcılara belgeleri takdim edildi

Sinop Üniversitesi, Sinop Genç Girişimciler Kurulu ve Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası'nın işbirliği ile gerçekleştirilen hizmet sektörü çalışanlarına özel, Konukla İletişim ve Servis Teknikleri Temel Eğitimini alan katılımcılara belgeleri takdim edildi.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çakır, Meclis Başkanı Erdal Sarı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulundukları toplantıya, Sinop Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Melih Çınar, Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr.Gör. Ömür Bilsay Kul, Sinop Üniversitesi Öğr.Gör.Dr. Mehmet Samet Erdem de iştirak ettiler. Katılımcılara, Katılım Belgelerini Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri takdim etti.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gül eray 20 05 2019 04:27
umarım verilen eğitimin geri dönüşünü görebiliriz...vücud dili iletişimin temeli olduğu için buna tatlı dilde eklenilerek güzel bir iletişim kurulabilir...tabakların havada uçusmadiği bardakların kafaya inercesine ses çıkarmadığı güzel iletişimli günler dilerim...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

259885


Tasarım:DtGaNi