Yayın Tarihi:20 05 2019 01:15(2342)

19 Mayıs’ın 100. Yılı Etkinliği Boyabat’ta Kutlandı

19 Mayıs 100. Yıl etkinlikleri Boyabat’ta kutlandı. Sabah 9.30 Boyabat Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtına çelen bıralıkılmasından sonra saat 13.30’da Boyabat Necmettin Erbakan Spor Salonunda devam etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 16 Mayıs 1919’da İstanbul’dan yola çıkarak 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ulaşmasıyla başlayan İstiklal Mücadelesinin, 19 Mayıs’ın 100. yılı etkinliği Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Külcü, İlçe jand. Bk. Kom V. J. Kd. Bşv. Özay Topçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Tarım İlçe Müdürü Murat Usta, Öğrenciler ve Öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Necmettin Erbakan Spor Salonunda 19 Mayıs 100. Yıl etkinliklerinde Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının sonra Boyabat Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Erdem konuşma yaptı. Etkinlik Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Dansları Ekibinin gösterisi ile başladı. Program Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin “Gençliğe hitabe ve Atatürk’ün Gençli Cevabı” isimli Orotorya gösterisi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Taekwondo sporcularının gösterisi yapıldı.

Yapılan etkinlikte spora gönül vermiş ve spor dallarında başarılı olan Taekwondo dünya ikincisi, Avrupa şampiyonu, Milli oyuncu Gül Sena Karakuyulu, Dünya 3. Avrupa şampiyonu, Milli oyuncu Oğuzhan Örnek, Para Raekwondo Türkiye şampiyonu , Milli oyuncu Bekir Akgöz, Boyabat Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Usta, Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Ali Koca,Taekwondo Antrenörü, Milli Hakem Barış Tosun, Badminton İl Temsilcisi Bahtiyar Atıf Köse’ye plaketleri Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy tarafından takdim edildi.

19 Mayıs’ın 100. yılı etkinliği verilen konserin ardından sona erdi

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

249133


Tasarım:DtGaNi