Yayın Tarihi:07 06 2019 02:31(2403)

Boyabat’ta Sağanak Yağış Yer Yer Etkili Oldu

5 Haziran 2019 akşam saat 19.00 sıralarında başlayan sağanak yağış hızını artırınca etkili oldu. Birçok yer su altında kaldı.

Özellikle Yıldız mahallesi, Adnan Menderes bulvarının Adliye ve Hükümet konağı önünde adeta sel oluşturan yağış her zaman olduğu gibi Büyük Caminin tuvaletlerinin sel suyu ile dolmasına neden oldu. Yağış bir süre sonra yerini doluya bırakınca vatandaşlar kilim, halı ve battaniyeler ile araçlarının doludan etkilenmemesi için araçların üstlerini kapatmak için yağmur altında kaldılar.

Yağan yağışın şiddetinden Büyük Caminin tuvaletleri gibi caminin içerisi de nasibini aldı. Bilinçsizce sağa sola atılan pet su şişeleri, çöp kutularının içine değil, çöp kutularının kenarlarına bırakılan çöpler sel suyunun akışı ile cami önündeki su arkını tıkayınca yeni restore edilen caminin önününde su altında kalmasına neden oldu. Vatandaşlar ve görevliler tarafından açılan su arkı sonrası hep birlikte cami önündeki suları boşaltarak halılar temizlenmeye çalışıldı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

255180


Tasarım:DtGaNi