Yayın Tarihi:07 06 2019 03:08(1250)

Yılbaşı'nda İndirim, Ramazan ve Bayram'da Zam

Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla önce pideye zam yapılmıştı. Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü 6 Haziran 2019 Perşembe günü ise ekmek fiyatına 25 kuruş zam yapıldı. Boyabat'ta ekmek 1,50 TL'den satılmaya başladı.

Bizimde aklımıza takıldı, dinimizin mübarek günlerinde özellikle Ramazan ve Bayramda müslümanların en önemli ihtiyacı olan pide, ekmek, et, tavuk, meyve ve sebzeye, kısaca gıda ürünlerine fırsatçılık yapılarak zam yapılırken, yüce dinimizde olmayan hayatımıza sonradan girmiş olan yılbaşı, sevgililer günü, yaşgünü, tanışma günü, anneler ve babalar gününde tam tersi ihtiyaç olmayan ürünlere ise günün anısına indirim yapılması ironik geldi.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabatlı 10 06 2019 23:04
bizler bu zamlara tepki vermediğimiz sürece bu zamları daha çokkk göreriz.ekmek 1.50 olmuş kimsenin umrunda bile değil birileri bu zamlara dur desin artık yetkililere sesleniyorum özellikle belediye başkanına sesleniyorum belediye halk ekmek fırınını aç ki bu halk başkanının yanında olduğunu bilsin.yazıklar olsun bu zamma sessiz kalan yetkililere yazıklar olsun bu halkın elinden ekmeğini çalanlara hani derler ya gözünü toprak doyursun bende diyorum ki gözünüzü ne doyurursa doyursun ama bu milletin ahı iyi etmez bunuda bilesiniz.

2. Yorum: aaa 07 06 2019 17:23
dün güzeldi bugün daha güzel olacak

1. Yorum: sende sorgula 07 06 2019 07:31
nerede yetkililer enflasyon la topyekûn mücadele sözde mi kaldı neden ekmek 1,50 tl oldu yoksa ülke krizdemi ilk aklıma gelen bu oldu düşünüyorum da istanbul'daki seçim den sonra ekmeğin fiyatı 1.80 tl olmasın ramazanda pideyi 3 tl den sattılar oysaki normal bir pide 1.25 tl iken neden 3 tl oldu ardından bayramda ekmek 1.50 tl oldu zaten boyabat işsizlikle boğuşurken birde ekmeğe zam gelmesi hiç de güzel olmadı bence siyasilerin veya yetkililerin buna bir çözüm yolu olabilecek birşey bulmalilar
aslında aklıma birşey daha geldi hani belediyenin halk ekmek fırını vardı eskiden istense şimdide olabilir bence sayın başkan hemen bu işe koyulsun kültür merkezine hamam açılıyorsa ekmek fırını da yapılabilir yada fiyatları düşürsün


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

309732


Tasarım:DtGaNi