Yayın Tarihi:14 06 2019 05:37(2205)

Esentepe’de Kendini Eve Kilitleyen Kadın Korkuttu

13 Haziran 2019 - Boyabat Esentepe Mahallesinde kendini eve kilitleyen kadın Polis ve İtfaiye ekiplerine yer yer zor anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi, Namık Kemal Caddesinde üç katlı evin ikinci katında yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunan A.E. (53) ilaçlarını düzenli kullanmayınca rahatsızlandı. Evin kapılarını kilitleyerek içeriye aile fertlerinden kimseyi almayan A.E. isimli kadın müdahale etmek isteyen itfaiyecilere balkondan atlarım diyerek zor anlar yaşattı. Görevliler krize giren kadını ikna edebilmek için uğraşırken, itfaiye ekipleri olası bir atlama tehlikesine karşı önlem aldı. Bir fırsatını bularak evin içine giren görevliler kadını ikna edebilmek için yoğun çaba sarfettiler. İkna olan A.E. isimli kadına olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri gerekli müdahaleyi yapınca herkes rahat bir nefes aldı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

312938


Tasarım:DtGaNi