Yayın Tarihi:15 06 2019 07:14(2547)

Boşuna açmayın bari!

Sinop’a yapılan en büyük yatırımlardan biri olan Atatürk Devlet Hastanesi yakında hizmete açılıyor.

Teknolojinin son harikası sıfır aletler ile içerisi donatılan ve yaklaşık 15 gündür hummalı bir şekilde eski hastaneden buraya taşınmanın sürdürüldüğü yeni hastanenin tek ve en büyük eksikliği ise doktor olmayışı. Kardiyoloji başta olmak üzere birçok önemli branşlar da hastanede doktor bulunmuyor.

Hem hastane yetkilileri, hem de vatandaşlar doktorluktan yana çok dertliler.

“Tamam hastanemiz çok modern bir hastane oldu.İçerisi de son teknolojik aletler ile donatıldı ama bize bakacak, bizi tedavi edecek doktorları bulamıyoruz“ diyen Sinoplular,” AK parti milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş’in Sağlık Bakanımızla dostluk ilişkileri olduğunu duyuyoruz. Peki Sayın vekilimiz hastanenin bu sorununu bilmiyor mu acaba? Yepyeni koca devasa bir bina yapmışsınız içerisini son model teknolojik aletler ile donatmışsınız amenna lakin doktor olmadıktan sonra o aletler ne işe yarayacak? İvedilikle Sinop hastanesinin doktorlara ihtiyacı var. En büyük sıkıntıyı da radyoloji, fizik ve kardiyoloji alanlarında yaşıyoruz.Sinop iklim şartları bakımından romatizmalı hastalıklara elverişli bir şehir. Hal böyle iken bir tane fizik doktoru bulunuyor. Cerrah yok, gelen kardiyolog iki üç ay kalıp Sinop’tan gidiyor. Eğer yeni hastanemizde doktor bulunmayacaksa açmalarına hiç gerek yok. Bölge hastanesi gibi devasa bir hastane yapıp da içersini doktorsuz bırakmak çok düşündürücü bir durum.“ dediler.

Kaynak: Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatli 18 06 2019 16:18
dün oradaydık.hastanenin suları akmıyor.3 günde almayacağı söyleniyor.

1. Yorum: vatandaş 17 06 2019 18:49
derhal hastaneye eksik olan branş doktor atamaları yapılsın.yeni hastane çok güzel olmuş.sebeb olanlardan allah razı olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

247227


Tasarım:DtGaNi