Yayın Tarihi:18 06 2019 17:02(2732)

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Eski yerinde bulunan Sinop Atatürk Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

Yoğun çalışmalar sonucu tamamlanan Sinop Atatürk Devlet Hastanesi 17 Haziran 2019 Pazartesi gününden itibaren yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

Edinilen bilgilere göre yeni Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde şuan 300 yatak kapasitesi bulunuyor. Poliklinikler, Acil servis, yataklı servisler ve tüm tıbbi birimler yeni binada hizmet verecek. Yoğun çalışmalar sonucu Sinop Atatürk Devlet Hastanesi herhangi bir aksama yaşanmadan sorunsuz bir şekilde taşındı.

Yatağa bağlı tedavi gören hastalar ise ambulanslarla taşınarak yeni hastanede yer alan yataklı servislerine yerleştirildi. Hasta taşıma büyük bir titizlikle yapıldı. Sinop Atatürk Devlet Hastanesi bundan sonra hastalara daha ferah daha modern bir binada hizmet verecek.

Kaynak: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: boyabatlı 25 06 2019 18:03
2 nolu yorumcu benim anladığım kadarıyla hastanede ölü rehin alanların partisini desteklemeye devam ediyor yani hastane denilinde gecmişte hastaneye hasta gider orda pisliğin içinde ölür ve cenazeyi almak için önüne cıkan akıl almaz bir fatura ödersen cenazeyi alırsın ödemezsen cenazen rehin olurdu sosyal sgortalar genel muduru kimmiş isterse bir araştırsın ve sinop ilin merkez ilcesi boyabatta oranın ilcesi bir boyabat'tı görün birde sinop sinopta denizden başka birşey yok hep aynı ve denizede çöple dolduran bir yönetimle yönetiliyor boyabat sanki merkez boyabat denilmeli gerci bo boyabat gazateside aynı kafadan

3. Yorum: dadaş 19 06 2019 15:02
mstf adlı kullanıcı, sinop'un yıllardır heykel dikmekten başka bir icraatı olmayan chp tarafından yönetildiğini unuttun herhalde, çıkar şu at gözlüklerini artık, sinop yontma taş devrinde gibiyse dön aynaya bak ve kendini sorgula, devlet hastanesi ise sağlık bakanlığı tarafından yapıldı, size kalsa bir 100 yıl daha eski devlet hastanesi ile hizmet vermeye devam ettirirdiniz.

2. Yorum: mstf 19 06 2019 05:00
1. yorumcu altın çağı derken sanırım bakır, tunç ve demir çağlarını kastetti. inşallah bir 17 yıl daha bu anlayış yönetirse ülkeyi allah'ın izniyle ilk çağa giriş yaparız! bana sorarsan sinop şu an kaba taş devrinde biraz gayretle yontma taş devrinde gibi görünürüz.

1. Yorum: boyabatlı 18 06 2019 19:15
sinopa bir çok konuda olduğu gibi sağlık hususunda da altın çağını yaşatan mehmet ersoy'a teşekkür ederim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

247601


Tasarım:DtGaNi