Yayın Tarihi:24 06 2019 00:00(1897)

Paşalıoğlu Köyünde Ev ve Ahır Tamamen Yandı

23 Haziran 2019 - Boyabat Paşalıoğlu Köyünde Seyit Ahmet Işık’a ait evde meydana gelen yangında ev tamamen yandı. Yangının itfaiyeye haber verilmesi ile birlikte vatandaşlar iş makinaları ile çevreye yayılmaması için önlemler aldılar.

Seyit Ahmet Işık ailesinin yaz aylarında köye ait yaylada kaldıkları için evde kimsenin olmadığından herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Pasalıoğlu Köyünün Boyabat’ta 40 km. uzakta olması nedeniyle Boyabat Belediyesi itfaiye ekiplerinin yangın alanına ulaştıklarında ev ve bitişiğindeki ahırın tamamen yandığı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangının kontrol altına alınıp soğutma çalışmalarının yapıldığı görüldü.

Gündüz saatlerinde de itfaiye ekipleri yangın soğutma çalışmalarına devam ederken Boyabat İlçe Jandarma ekipleri köye giderek yangının çıkış nedeni ve kasıt olup olmadığı hakkında soruşturma başlattılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM



Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

327411


Tasarım:DtGaNi