Yayın Tarihi:10 07 2019 04:56(2778)

Yine plaj yine hedef Suriyeliler

Suriyelilerin plajlara girmesine yönelik tartışmalar sürerken bir haber de Sinop’tan geldi.

Geçtiğimiz ay Bursa’nın Mudanya Belediyesi Başkanı Hayri Türkyılmaz, Suriyeli mültecilerin sahilde uygunsuz hareketlerine yönelik şikayetler üzerine harekete geçmiş, zabıta ekiplerine “benzer durumlara müdahale edin” talimatı vermişti.

Tartışmalara neden olan uygulamanın ardından benzer bir karar da Antalya'nın Gazipaşa ilçesi belediye meclisinde alınmış, Suriyelilerin ilçedeki plajlara girişi yasaklanmıştı. Suriyelilerin plajlara girmesine yönelik tartışmalar sürerken bir haber de Sinop’tan geldi.

"VATANI İÇİN SAVAŞMAYANLARIN PLAJIMA GİRMESİNİ İSTEMEDİM"

Bu sabah Sinop Kaleyazısı’nda bulunan Limaniçi Beach plajının girişinde “vatanı için savaşmayanlar plajımıza giremez” ve “Türk ırkı varolsun” ifadelerinin yer aldığı pankartın asıldığı görüldü. Pankartta, ifadenin Arapçasına da yer verildi.

Halksesi'nden Mete Çağdaş'ın haberine göre, plajın işletmecesi Hakan Akıncı pankartın asılmasının ardından olumlu tepkilerle karşılaştığını belirterek şunları söyledi:

“Türk askeri sınır dışında savaşırken, vatanı için savaşmayanların plajıma girmesini istemedim. Protesto amaçlı olarak pankartı astım.”

Kaynak: Odatv.com

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: guzel 13 07 2019 20:42
milatmisin nesin cok seviyosan istiyosan al besle kimse mecbur degil bu halkin imkanlarini vatsnini satip sigindigi ulkede olmadik pislikleri yapacaklar sonrada bunlari ssvunacaksin yok ole cehennemin dibine kadar gitsinler benim askerim sehit olcak gazi olca o vatsn hainleri kefi s3fa surcek s...sin gitsinler

11. Yorum: gökbörü 11 07 2019 17:14
mılat denen örümcek kafa sap la samanı hep karıştırıyorsun..........
al onları kendın mısafır et şaşkolozzzzzzzz

10. Yorum: merhaba 11 07 2019 08:58
https://youtu.be/nv1wkuzueı4 izleyin zuperrr yayınlar misiniz ?

9. Yorum: osman 11 07 2019 05:23
5. yorumcu hangi yıl hani devirde kaldın edep usül arıyorsan eğer o da 30 40 sene önce varmıştır teknolojinin bu kadar yozlaştırdığı insanlar bir bikini şort hala giyiyorsa ona dua et :)))

8. Yorum: foçalı 10 07 2019 18:53
milat sen din ulemasımısın burda konu ne sen neden bahsediyorsun ırak suriya afganistan başta olmak üzere bir mülteci akını var avrupa li uyanık almıyor gelen burda kalıyor burda suriyeli ler hükümetin gözdesi bizim asker şehit olurken onlara askerlik yok vergi yok nargile üfürsünler misafirlik de bir yere kadar ak partililer alsın suriyeliyi kendi evinde kendi cebinden beslesinler.

7. Yorum: 11 köy 10 07 2019 17:11
akp hükümetinin belediyeleri kaybetme sebebi bu vatan hainlerine vermiş olduğu destektir.bu kafayla devam edin bunlara su bile verilmez.

6. Yorum: sodyum 10 07 2019 16:16
hepsini toplayıp ülkelerine bırakmak lazım.biz bir avrupaya vize almak için canımız çıkıyor , bunlar ellerini kollarını sallayarak ülkeye giriyor.biz misafir ,onlar ev sahibi oldu.

5. Yorum: milat 10 07 2019 15:51
vatan için savaşmayanlar değil ! müslüman bir kadın ve erkek çıplaklığın olduğu alenen haram işlenen bir yer olan plaja zaten girmez girmemeli. hangi müslüman kadın bikiniyle plaja girer ,müslüman kadının plajda mayo ile denize girmesi caizmi. bırakın onlar gitsin kendi dünyalarında zevk sefa içinde eğlensinler rabbimin azabı çok büyük ve yakıcı, onlar hutamenin ne olduğunu bilseydi vallahi o gibi yerlerin yanından geçmezdi.

4. Yorum: gökbörü 10 07 2019 15:42
benı titreten yenıden gururlandıran bu vatan evladına helal olsun , benım mehmetçiğim savaşacak adamlar sefa surecek -nargıle içip keyıf yapacak yok arkadaş ama suç bunlarda değil ülkeyı bu hale sokanlarda !!!!!!!!!!!

3. Yorum: boyabatlı balcı kızı 10 07 2019 14:49
helal olsun topragım o pankartı asan elleriniz dert görmesin insallah allah işinizi rast getirsin bol kazançlar...

2. Yorum: boyabatli 10 07 2019 13:35
elinize saglik nedir bu ya adim atsan suriyeli vatanina hayri olmayan kime hayri olur herturlu pislikler onlardan defolsunlar gitsinlee

1. Yorum: sinirli 10 07 2019 05:02
eline, koluna, diline sağlık, hislerimize tercüman olmuşsun benim büyük yürekli kardeşim, bu davranışından ötürü seni kutluyorum, senin damarlarında asil kan dolaşıyor, senin bu tepkini kanı bozuk olanlar anlayamaz, evet vatanını savunmayan soykanın değil plajda, vatanımızda işi yok, zaten bu tabansızlar iyi bir insan olsa kaçmayıp vatanlarını savunurdu


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

317265


Tasarım:DtGaNi