Yayın Tarihi:10 09 2019 20:55(2188)

Tarihte İlk Defa, Şimdide B…k Taşımaya Başladık…

Boyabat Hal Yerine bir türlü tuvalet yapamayan Boyabat Belediyesi, çareyi seyyar tuvalet kurmakta buldu.

Fakat, bu sefer ortaya başka sorunlar baş gösterdi. Pazartesi günleri yoğun kullanılan, seyyar tuvalet geçicide olsa hal yeri esnafı için çözüm oldu. Fakat, işin kokusu akşam saatlerinde ortaya çıkmaya başladı.

Belediyeye ait vidanjör seyyar tuvalette biriken pisliği almak için, seyyar tuvaletlerle bağlantı kurup içerideki pisliği çekmeye başlayınca, neredeyse 500 metrelik alanda pis kokudan durmak mümkün olmuyor. Pislik kokusundan rahatsız olan çevre esnafı ve buradan geçenler, belediyenin yaptığı bu işe tepki gösteriyor.

Kimi vatandaşlar koşarak alandan uzaklaşırken, kimileri ise; “Yetkililere sorun bu yaptıklarının doğru bir şey olduğunu kendileri de kabullenebiliyorlar mı? Koskoca belediye iki göz tuvalet yapamıyor mu? Hangi çağda yaşıyoruz? B..k taşınır mı kardeşim? Nerede görülmüş, b..k taşımak? Resmen milletle dalga mı geçiyorlar? Bakın, Erenlik’teki dikilen şeyi görüyor musunuz? Vatandaşın acil soruları varken bunlar neyle uğraşıyorlar? Sayın başkan buraya acil ve köklü çözüm bulsun, millete b..k koklatmaya kimsenin hakkı yok! Boyabat hani modern şehir olacaktı? Turizm şehri böyle mi olur? Kardeşim sizde hep çekiyorsunuz. Yazdığınız falan da yok!” diye haber merkezimizi de eleştiri yağmuruna tutarak, tepkilerini ortaya koydular.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: hayrettin culümateş 12 09 2019 17:48
ilk önce pazar yerinin değiştirilmesi lazım tuvalet sonraki iş

3. Yorum: sduman 11 09 2019 17:38
pazar yerinin şehrin göbeğinde ne işi var orada oturanlar evlerinin önüne arbalarını park edemiyorlar kaldırın şehir dışına ama bu seçim vaatlerinde bile olmayan bir istek malesef

2. Yorum: sanayi elemanı 11 09 2019 02:54
haydaaaa. nedir bu ya. yoksa şaka mı ?

1. Yorum: aynur birtashoşaf 10 09 2019 21:36
bir tuvalet yapmak bu kadar mı zor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

315043


Tasarım:DtGaNi