Yayın Tarihi:12 09 2019 20:10(1117)

YEPAŞ’ta YALIN 6 SİGMA (SİX SİGMA) Hayata Geçti

YEPAŞ 'Yalın 6 Sigma'yı Hayata Geçiren 'İlk ve Tek' Görevli Elektrik Perakende Şirketi Oldu ve bir ilke daha imzasını attı.

Operasyonlarda mükemmelliğin sağlanması amacıyla işletmelerde süreçlerin tanımlanması, ölçülmesi, analiz edilmesi, iyileştirilmesi ve kontrolü için kolay ve etkili istatistik araçlarının kullanıldığı bir yönetim stratejisi olan Yalın 6 Sigma’yı YEPAŞ sektörde bir ilk olarak hayata geçirdi ve süreçlerine dahil etti. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile sektörde yine bir ilke imza atmış oldu.

YEPAŞ Genel Müdürü yaptığı açıklamada ‘’sorumluluğumuz büyük, insan hayatına kritik bir noktada etki eden önemli bir işi, operasyonel olarak geniş bir coğrafyada var gücümüzle gerçekleştiriyoruz. Sorumluluğumuzdan yola çıkarak tüm süreçlerimizi ve operasyonlarımızı hatasız ve mükemmel hale getirebilme konusunda önemli bir misyona sahibiz. Bu doğrultuda 2019 yılı başında 2 Proje, 5 Kaizen konusu belirleyerek Yalın 6 Sigma Yolcuğuna başladık. Bu yolculukta arkadaşlarımız dış ve iç eğitimler aldılar. Toplam 13 çalışanımızın doğrudan katkı sağladığı çalışmalarımız projeler ile birlikte tüm çalışanlarımıza yayıldı. Ve bu sinerjiden Şirketimize önemli bir katkı ortaya çıktı. Şirketine adanmış çalışanlarımız potansiyelini bir kez daha ortaya koyarak bu sürecin kahramanı oldular. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim’’ dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sigma 13 09 2019 21:54
vatandaşa ne faydası olacak? bize zaten sig-ma yı her ay veriyonuz. bu sigma sayesinde elektrik fiyatlarında indirim olacak mı? okuma bedeli kaldırılacak mı? doğu ve güneydoğunun kaçak bedelini bize ödettirmeyecekmisiniz? bu sig-ma ne işe yarayacak bu dediklerimi düzeltirseniz müşteri memnuniyeti %100 kendiliğinden artar zaten. sigmaya gerek kalmaz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

309021


Tasarım:DtGaNi