Yayın Tarihi:14 09 2019 23:02(1788)

Devlet Hastanesinde Yapılan Yangın Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

13 Eylül 2019 - Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde yapılan yangın tatbikatı gerçeği aratmadı. Yapılacak tatbikattan haberi olmayanlar hastane içindeki trafiği ve İtfaiye aracının hastaneye birden gelmesi üzerine şaşkına döndüler.

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Yapılan tatbikat anonsları ile uyarilan vatandaşlar, Başhekim Uzm. Dr. Seda Sezen Göktaş idaresinde yapılan tatbikatta yaralıların hastane içinden alınarak, tekerlekli sandalyeler ve sedyelerle acil servise tahliye edilmeleri, acil servisteki doktor ve sağlık çalışanlarının ilk müdahaleleri ve bazı yaralıların ilk tedavilerinin yapıldıktan sonra 112 Acil sağlık ekipleri ile başka hastanelere sevkleri adeta gerçeği aratmadı.

Boyabat İtfaiyesinin çatıda mahsur kalan bir vatandaşı da başarılı bir şekilde indirip tedavi altına alınmasını çevredeki vatandaşlar ilgi ile takip ettiler. Yapılan tatbikatın, sağlık çalışanları ve Boyabat İtfaiyesinin tatbikatı bir tatbikat gibi değil, adete bir gerçekmiş gibi yapması ise tatbikatı izleyen vatandaşların gözlerinden kaçmadı. Yapılan tatbikata Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi çalışanları, Boyabat Belediyesi İtfaiye ekipler ve İl Afad ekipleri katıldı. Tatbikat yapılan basın açıklaması ile son buldu.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: ahmet kalayc 20 09 2019 15:45
gerçekten harika olmuş tatbikat sırasında yakından gözümü kırpmadan izledim yani halen etkisindeyim bir daha olsa yine izlerim oyuncular hakkını fazlasıyla vermişler emeklerine sağlık

7. Yorum: birol tanrıkulu 20 09 2019 14:47
çok güzel ve şenlikli bir faliyet olmuş ailece izledik baya güldük eğlendik yalnız yetkililerden ricam böyle faliyetlerde birde çekirdek dağıtırsanız daha keyifli olur emeği geçen herkese tesekkür ederiz.

6. Yorum: aynur daktilotussesi 18 09 2019 23:56
bravo bravo

5. Yorum: saffet 18 09 2019 22:32
bir insanin nasil dis gorunusune aldanip da onun duzgun bir insan oldugunu dusunup fakat ic guzelligine bakmadan onun hakkinda cirkin sozler soyleyen zihniyetteki zavalli insanlar nasilsa, bu hastanenin dis gorunusune bakip ovguler dizen fakat icine girince herseyi ile bombos, rezilligin, saygisizligin sevgisizligin hakaretin tavan yaptigi bir hastaneye gitmek akil disidir. saglik bakanligi utanmalidir. saglik bakani derhal istifa etmelidir. bu hastane yonetimi de istifa etmelidir. gorevlerini sorumluluklarini yerine getirmeyen herkesin elinden meslegi alinmalidir.

4. Yorum: ıtfaiyeci 17 09 2019 05:48
ne olmuş yangın mi olmuş?belediyemi gelmiş?tatbikatta çadırlar çok komik olmuş.gercekte yangın olsa herkes çadırları arar..gercegi yandıtsaydı bari.

3. Yorum: daylulu kerem 16 09 2019 02:33
.ok güzel bir tatbikat olmuş doğrusu dostlar. bravo.

2. Yorum: vatandaş 15 09 2019 16:02
gözlerimiz yıllardır emek verenleri aradı.

1. Yorum: muhlis 15 09 2019 13:50
komedi skeci gibi...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

324896


Tasarım:DtGaNi